ucitelka z matematiky , feministicky vyrok , ked mi niekto hovori ze to fajcenie ma raz zabije , ked sa niekto serie do veci o ktorych ale uplne hovno vie ...
faloš; gramatické chyby u ľudí starších než ja ; ked píše chalan w namiesto normálneho v; keď niekto mudruje o veciach, o ktorých nič nevie; nespravodlivosť... a moja občasná žiarlivosť
Keď sa so mnou niekto háda a pritom vie o danej téme veľké hovno, keď sa mi niekto smeje do ksichtu,, keď na mňa vykrikujú, keď čumia na moje oblečenie a tak.
mňa je dosť ťažko vytočiť, ale čo fakt nenávidím... keď niekto rozpráva vtedy, keď pozerám telku !!! vraždila by som za toto... alebo keď chce niekto so mnou dlho volať... a nákupy ma vedia vytočiť ešte... a ešte keď niekto chce so mnou pozerať tie otrasné romantické filmy alebo keď mi niekto kúpi takú trápnu knihu, že dievčenský román nasratá som vtedy jak hovado
ked poulicni predavac vonavky ktoreho ignorujem lebo ju nechcem kupit maximalne poviem ze by som bol sprosti keby som ju kupil ma nazve debilom....
ale mal smolu lebo som mu tiez patricne vinadal do debilov nech si nemysli ze moze ludi urazat len preto ze nechcu kupit jeho vonavku a myslia si pravdu ako aj ja-ze by som bol sprosti keby som ju kupil to je asi vsetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
da sa povedat na niecom co mi nezalezi ma ani nevytoci
..kvak..
Keď musím kupovať školské noviny, aj keď ich nechcem.
Keď dám peniaze do triedneho fondu a učiteľ si s nimi robí čo chce.
Keď si čítam učivo v mysli a učiteľka ma upozorní, aby som nevyrušoval, ináč absencia.
Keď je v škole 10°C a nemôžem mať bundu.
ked ti čumia na oblečenie; wtf ?
a k veci hmm vytoči ma len ak niekto nerešpektuje môj prikaz ...dajme tomu
2. keď niekto nedodrží sľub
3. keď niekto niečo na poslednú chvíľu odvolá
4. gramatické chyby
..kvak..
ale keďže sa nikdy nehnevám dlhšie ako 5 minút, v podstate moje vytočenie nie je nikdy až také vytočené ako by sa mohlo zdať.
ale mal smolu lebo som mu tiez patricne vinadal do debilov nech si nemysli ze moze ludi urazat len preto ze nechcu kupit jeho vonavku a myslia si pravdu ako aj ja-ze by som bol sprosti keby som ju kupil to je asi vsetko...