No ľudia tak teraz mi poraďte čo mám robiť . Mám zopár otázok na vás . No ide o to , že ja a moja kamoška a ešte zopá rľudí sa zvykneme baviť na uulici proste , že hráme futbal abo prvadu a odvahu . Ale to je nepodstatné . V tejto našej partii je aj istý
boha tak ked ju nechce tak nech sa mu nevtira a ked to takto pojde dalej ze ta bude obchytkavať a nevim co zachvilu ti da pusu a povie ti:budes so mnou chodit?.. no a taaak..
ked mam pravdu povedat nikdy nepochopim uplne tymto vasim "partiam"...pravda a odvaha? to je nieco nove ach pripomina mi to south park clubhouses
ale k veci...je to docela mile...ziadny chlast ani nic sexualneho zatial...a to je uz rarita pre 14 rocnych dnes...podla vsetkeho chalan nema viac ako 16 bo starsi by si uz dovolil viac a je docela hanblivy...problem je tvoj mobil aj to ze nema net co je uz dnes zvlastnost pomaly...dalsi problem je ta "kamaratka" co ho akoze lubi...neboj sa v jej veku to nie je laska iba vacsie poblaznenie tzv. zalaskovanie sa, ked na cloveku vidime iba to dobre...u niekoho trva tyzdne, mesiace dokonca aj roky(moj pripad zial)....
takze mozes urobit dve veci pockat pokym sa to dievca odmiluje, ale vtedy uz budes mat pravdepoodbne zaujem aj ty o ineho... alebo proste si ho odchyt, ked sa ona nebude pozerat (alebo ju daj na starosti druhej kamoske) a dohodnime sa ze sa niekde stretnete osamote, nech jeden urci cas a druhy miesto aby to bolo fer...good luck and have fun
no to mi prišlo clekom milé nepozerala som reakcie predo mnou, ale v provom rade, napr. taká ja nemôžem vedieť čo cíti ten Peťo ...ale tak možno by som tpyla, že sa mi páčiš, ďalej už ani neviem čo k tomu dodať, užívaj si 14r , aj tie šteklenia a tak. nerieš biu, ani jedna akosi neviete čo peťo chce, vie to len on, nie?
Hehe musíš sa naučiť že to nie je nikdy jednoznačné. Máš 14 a pripočítavam k tomu aj tvoj štýl písania, a vyplýva mi z toho, že na to musíš ísť pomaly. Jeden vás bude musieť nabrať odvahu a keďže nie sme v stredoveku môžeš to byť aj ty (dievča). Proste ak sa ti páči a pod, tak mu nemusíš nič o páčení sa hovoriť, len rob čo si myslíš že by mu mohlo byť príjemné...sem tam pochvál výzor, napr vlasy alebo čo, sem tam si ho doberaj vtipnými poznámkami, objímaj ho ak chceš a podobne. Nič neponáhľaj a rob všetko podľa svojich vlastných pocitov, nedávaj príliš na cudzie rady. Ale ber si z nich inšpiráciu.
kasli na nu on ju nechceee keby ju chcel taq davno by boli spolu ked to ona taq dava najav on chce teba takzeee kasli na to ked tam budu ludia pusu mu mozes dat prva ty len taqu obycajnu a aaa myslim ze on to uz potom dokonci .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale tez mi to prislo ako v materskej skolke
ale k veci...je to docela mile...ziadny chlast ani nic sexualneho zatial...a to je uz rarita pre 14 rocnych dnes...podla vsetkeho chalan nema viac ako 16 bo starsi by si uz dovolil viac a je docela hanblivy...problem je tvoj mobil aj to ze nema net co je uz dnes zvlastnost pomaly...dalsi problem je ta "kamaratka" co ho akoze lubi...neboj sa v jej veku to nie je laska iba vacsie poblaznenie tzv. zalaskovanie sa, ked na cloveku vidime iba to dobre...u niekoho trva tyzdne, mesiace dokonca aj roky(moj pripad zial)....
takze mozes urobit dve veci pockat pokym sa to dievca odmiluje, ale vtedy uz budes mat pravdepoodbne zaujem aj ty o ineho... alebo proste si ho odchyt, ked sa ona nebude pozerat (alebo ju daj na starosti druhej kamoske) a dohodnime sa ze sa niekde stretnete osamote, nech jeden urci cas a druhy miesto aby to bolo fer...good luck and have fun
a pozdravujem Bianku