@kolivideam : I didn"t, I swear! chcela som len zahlasovať, nepísala som nič -.-resp. chcela som napísať komentár, ale stále mi tu vypisuje, že som nehlasovala, tak som to vzdala
ale pôvodná odpoveď je, že bez brýlí slabo vidím, a tak píšem statusy, stalkujem fejsbúk a nemasturbujem, hoci sa nenaskytol vhodný sexuálny partner D
@johnysheek jasné všetko s humorom nečertím sa, len pozerám a 20x napísané to isté... najprv som nechápal, ale teraz si ma aspoň dostal do obrazu dikes!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale pôvodná odpoveď je, že bez brýlí slabo vidím, a tak píšem statusy, stalkujem fejsbúk a nemasturbujem, hoci sa nenaskytol vhodný sexuálny partner D
ad 1: vyjadrili sme svoj názor.. nie je to jedno ako?
ad 2: netuším ako si tu dlho.. toto nie je prvýkrát čo blbnú ankety, obráť sa na @tomas a
ad 3: ak ti jeden povie, že to tak nespravil, nenapadlo ti, že to môže byť chyba a teda i tí ostatní 3 sú v tom nevinne??
pripadá mi, že sa čertíš, ako by sme ti ukradli rohožku spred dverí a ty si kričal za nami.. !prečo to! ...
@kolivideam To sme ti spravili naschvál všetci