ja viem že to tu bolo už asi 1000 krát ale vážne potrebujem radu od chalanov. je tu jeden s ktorým sa poznám už dlho ale len teraz sa mi začal páčiť. pred týždňom sme spolu boli na jednej žúrke a kecali sme ale musela som odísť a včera sme sa znovu na jed
vcera som sa s nim rozpravala, hovoril mi , ze sa raz stretol s babou na zurke ale musela odist domov...ALE vcera sa stretol s nou na zurke zas a DOKONCA sa spolu bozkavali a chcel sa s nou strasne ist prejst..a nakoniec povedal, ze ju strasne chce...
tak mu napis.. alebo za ho opytaj.. uplne s kludom... ak s tebou nieje nemas co stratit.. lebo ked sa zalubil jeho reakcia bude pozitivna.. a ked nie tak by si mohla skusat asi hocico a nepomohlo by
@someonecrazy neviem preco ta to zaujima..ak mas zaujem tak smola, ja som inak orientovany..iny dovod preco by ta to malo zaujimat nevidim, nakolko tato diskusia nie je o mne..a z uvodneho komentu je mne uplne jasne, ze jeho autorka je este zjavne dieta..
@belzeboss no tak toho sa v ziadnom pripade nemusis obavat.. niesom buzerant.. ide mi o to ze neexistuje normalny vztah a neviem presne podla coho si usudil ze autorka je este dieta.. "zjavne" nieje argument...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale da sa to vycitat aj z faktorov , napr. jeho povaha a vek.
Len nie je to 100% iste chapes
Po jednej "bozkávačke" (ako to my majstri vo fachu voláme) určite nezistíš či to bral len ako úlet.....ale počítaj s tým že skôr áno ako nie