No pacit sa mozes hoci komu ale proste nema o teba zaujem s nejakeho dovodu co moze byt napr-- to ze si duta bez urazky alebo ine haluze, alebo nemate spolocne ani zanechet kto vie to sa spitaj jeho.Aky ma dovod.
hmm...aj ja si myslim tho iste ked sa mu pacis thak len ze si pekna ale ked tha chce tha sa mu aj pacis a aj chce s tebou chodit ale ved skus si to s nim vysvetlit! vela stastia!
Mne sa celkom paci modra obloha, jesen, zapad slnka, moj bicykel, paci sa mi aj nasa chalupa, pacia sa mi tie nove Solarisy co jazdia po Bratislave, velmi sa mi paci Audi Q7, R8, allroad, a Lamborghiny.... ale s nicim z toho by som nechcel chodit!
No znamená to, že ťa asi nechce, lebo má voči tebe nejaké výhrady, chce ťa jeho najlepší kamoš, myslí si že by vám to neklapalo alebo si jednoducho myslí že si j**nutá Ale to je ten horší prípad..kašli naňho, keď ťa nechce, príde lepší, neboj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(ber to ako priklad)
Chapes? Lebo ja nie