nepamätám sa...asi nič také hrozné nebolo..noo vlastne hej.raz asi pred rokom som dva dni v kuse ležala v posteli lebo som sa nemohla ani pohnúť.viem,že mi potom dali antibiotiká,keď som bola schopná ísť k lekárke,ale fakt všetko ma bolelo a pritom ani neviem čo mi bolo
Asi keď mi potkan prekusol žilu...myslím... alebo keď som si natrhla šlachu ...zatiaľ našťastie nič také extra hrozné že by som odpadávala od bolesti...
Najväčšiu fyzickú bolesť spôsobuje psychická bolesť, teda jej transformácia a na fyzickú. Ale pokiaľ ide o klasiku, tak zaseknutý nerv v chrbtici, ktorý nebolo možné odblokovať len tak na počkanie. Trvalo to asi 5 dní.
Absces na nose, prepichovaný ihlou až dovnútra dierky..Skôr som si to nechcela dať urobiť, teda koža napätá na prasknutie, dvoj- a viac násobok normálnej hrúbky nozdry, hnisavý zápal a tak
Zatiaľ mám to šťastie že som žiadnu poriadnu bolesť nezažil. Max. možno vtedy keď som si nabil vajcia na rúre. Ale tam dosť pomohol šok takže v konečnom dôsledku to nevyvolávalo bolesť takmer žiadnu
Pri každej vačšej fyzickej bolesti som si myslela že je to ta najhoršia - prepichovanie dutin, vysekávanie zubu bez LA, prasknutý kĺb na kolene, stavy po operácii čriev,,,,ale najhoršie su aj tak kontrakcie, nech si hovori kto chce čo chce, vtedy by som spravila všetko preto aby to prestalo ale každy fyzická bolesť časom pominie, horšia je tá psychická, ta zanecháva hlbšie stopy,,,
Čo si pamätám tak keď som mala zlomenú ruku a musela som si ju uvoľniť aby mi ju mohli na pohotovosti dať do závesu... dosť to bolelo... potom po operáciu druhej zlomenej ruky, v noci to bolelo jak sviňa.. Ďalej asi 2x keď som mala krámy, to bola neskutočná bolesť... a keď som bola malá, mohla som byť prváčka, druháčka? alebo možno menej... keď mi tá piča zubárka trhala a vŕtala zuby bez injekcie a ešte po mne vrieskala že čo revem...
Nenazyval by som to infarkt, ale asi nejaky stav pred nim. Asi pol hodinu v kuse ma bolelo tak srdce, ze som sa nedokazal ani len pohnut, nadychnut, proste nic. Len som sedel a cakal kedy umriem.. Vacsia bolest nebola ani ked mi vyskocilo koleno a to uz teda bolo nieco. Som len padol k zemi jak vrece zemiakov.
Ked mi napravali prst na nohe mal som ho kompletne vytoto len trocha odvisal brrr a este bolo dost neprijemne ked mi kachlicka vystrelila rovno do nohy a polka z nej trcala ale to v podstate bolo len neprijemne.... lebo v tom soku clovek bolest ani neciti liala sa krv a viete ako . ... no dobre nebudem zachadzat do podrobnosti
To napravanie prsta bolo horsie lebo to uz som nebol v soku ale kompletne pri zmysloch : /
ked som si zlomila klucnu kost a trvalo a 3 dni som s tym este behala...alebo aj ked som si dala prepichnut chrupavku a ta mi potom tak super zahnisala...au
Keď som mala zlomenú ruku... Obe kosti, jedna bola trieštivá a druhá neviemaká... A keď mi to napravovali... Jak mi to jeden ťahal sem, druhý tam, tretí tiež niečo s tým robil... Vtedy som plakala od bolesti Ale aj ja zdielam názor, že psychická bolesť je oveľa horšia...
co si ja pamatam tak pomerne dost ma bolel kedysi slepak nastastie uz je ten cervik vonku. pak pravidelne zazivam neprijemne chvile u zubarky a este ma nehorazne pobolieval palec ktory som citil pri kazdom kroku pokym mi nezrastli kosti znovu dokopy .
raz sa mi snivalo ze ma trhaju vlci, a zobudila som sa na tu strasnu bolest...velmi zivy sen...naozaj ma to bolelo este niekolko sekund po zobudeni a bolo to strasne akoby naozaj
Ja tiez po operacii - zapal slepeho creva. A noo hlavne to bolo na tom strasne, ze sa mi po operacii vobec neulavilo, skor presne naopak, zacalo to byt dost brutalne (lebo som mala este aj crevnu chripku a bohvie co vsetko), to boli vtedy najvacsie krce (bolest) v mojom zivote.
zubarka!!!!! nenavidim vrtanie zubov.. cokolvek ma moze bolet nic neni horsie ako vrtanie zubov nic... to je uplne priserne.. este tomu konkuruje taka pulzujuca bolest hlavy ze sa mi az pred ocami zahmlieva ale zubarka vyhrava
najhoršia bolesť je bolesť zubov najradšej by som si ich dala všetky vytrhať a dala protézu... mala som zubárku čo nechcela pichať umrtvovačky tak ked vrtala to bola bolesť... (suka)
Keď som spadla na roh schodov a nalomila, nie zlomila, som si rebrá. Nevedela som ani poriadne dýchať a každý pohyb ma doslova zabíjal.....Nikomu to neprajem
bolest velmi dobre znasam, cize take zranenai z futbalu ani nepocitam, ale pred dvoma tyzdnami som bol na taky mensi zakrok s uchom. Konkretne v zvukovode sa mi museli prerezat k hnis. lôozisku pod povrchom aa vysat.....asi 3krat to opakovali a jedine statsie bolo, ze to robila mlada doktorka, tak som sa nemohol zahanbit
Keď som mal zlomenú kľučnú kosť.... nebolela samotná zlomenina, ale až keď mi to naprávali bez anestézy... kosti sa mi dali pod seba skoro 1cm a bolo to treba napraviť.... vtedy ma doktor chytil a lopatky mi tlačil smerom ku sebe.... vtedy som od bolesti odpadol 2 krát za sebou, hlava sa mi točila a ani som nevnímal, vtedy mohli so mnou robiť čo chceli, nemal som silu ani kričať
A ešte dosť bolelo keď mi vyťahovali hnis čo sa mi nahromadil v Eustachovej trubici cez ucho takým vysávačom Ale to som bol malý a už si to dopodrobna nepamätám, ale bolelo to
Zlomeniny ma ani veľmi neboleli, len keď mi naprávali kosti na ľavej ruke, tak to bola dosť tupá bolesť a vďaka lekárom, čo ma nepočúvali, keď som im hovoril, že mne anestetiká nezaberajú dobre, nech mi šupnú dvojitú dávku, som to prežíval dosť intenzívne (a ešte mi hovorili, že to ma nemôže bolieť)... Ale ináč pohoda, toľké pády na biku ani nepočítam za zranenia, to nieje bolesť veľmi Fyzickú bolesť ináč znášam dobre, len tá psychická keby nebola...
KUSNUTIE JASTERICKOU! Jednoznacne. To.. to bola hrozna skusenost. No nesmejte sa mi, zrejme to nebola najvacsia bolest, ale bolo to take necakane, ze je to prve, co mi zislo na um a co si najlepsie pamatam. Kto by uz len cakal, ze ked jastericku ide pohladkat po hlavicke, kusne ho?
no bolesť znášam všeobecne dobre, ale menštruačné bolesti... už ani neviem koľkokrát som odpadla a zvracala od bolesti.... to je najvačší masaker u mňa jaaj
Bolo to asi pred mesiacom. Zacala mi rast osmicka vpravo hore. Rastla krivo, tlacila na vedlajsi zub, zapalila mi dasno....plakala som od bolesti, bolelo ma prehltat, jest som nemohla....au...ked si na to spomeniem tak ma to opat zaboli....au...ale uz mi ju vytrhli. a odvtedy by som zubarom zniesla modre z neba...
najvacsia bolest u mna ... asi napravanie na dvakrat zlomeneho predlaktia dost boli ... potrhane vazy v bedrovom klbe tez neni nic moc prijemne ... vyklbeny palec asi od tretikrat vyssie to uz sa aj da zvyknut ... tahanie vody s kolena ani tak neboli ale brutal hnusny pocit ... inaksie aj nastiepena pata dokaze narobit dost velke problemy ... a take tie sitia ze rozbita hlava a tak tak to sa da v pohode a ked je clovek trosku zarazeny z toho tak ani nevie ze to vobec boli
zubárka tento rok...mala som nejaký zápal a rozvŕtala mi tri zuby a pichala mi do dasna nejake ihlicky a proste bola to najvacsia bolest v mojom zivote ja som myslela ze tam odpadnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Myslel som si ze vyberanie mandli ale nebola to velka bolest .....
Zatial asi nič take.... este som nemal otvorenu zlomeninu
Zlomený nos tiež moc neboli ... až ke dho napravaju ale tiež to neni moc hrozne....
Neviem fakt
To nedokážem nič iné len ležať, plakať, kričať a modliť sa, nech to prejde...
A toto zažívam od svojich šiestich rokov, cca 1-2krát do mesiaca... Niektoré ženy povedali, že to bolí viac ako pôrod... Aspoň jedna výhoda
Asi keď mi potkan prekusol žilu...myslím... alebo keď som si natrhla šlachu ...zatiaľ našťastie nič také extra hrozné že by som odpadávala od bolesti...
@H8u
Páči sa mi, že si sa vrátila k pôvodnej fotke.
možno tak po operácií nohy s celkovou anestézou. ale ani to nebolo také strašné ako krámy
To napravanie prsta bolo horsie lebo to uz som nebol v soku ale kompletne pri zmysloch : /
Ale omnoho viac bolia duševné ujmy na zdraví.
Och fuj, aky negativny prispevok
A ešte dosť bolelo keď mi vyťahovali hnis čo sa mi nahromadil v Eustachovej trubici cez ucho takým vysávačom Ale to som bol malý a už si to dopodrobna nepamätám, ale bolelo to