Je mi to blbé ale som zmätená z toho všetkého čo sa udialo. Takže šla som s kamoškou na diskotéku a aj som tak tušila že tam príde aj môj bývalý chalan. Začala som s kamoškou tancovať na parkete ked ešte nikto netancoval on ma v tej chvíli zbadal a spadla
No poviem ti on nebol opitý to som si ako prvé všimla či náhodou nepil chlast. A asi mal dáku babu ale s tou sa asi rozišiel. Neviem velmo som o nom nepočula aké má zaujmy čo robí ale s mojou kamoškou sa baví takže od nej to viem. Asi nemá babu pretože by tam určite s ním prišla a prišiel tam s kamošmi
@18 on opitý vôbec nebol tak mi jemne buchol po hlave a ja som ho strkala potom lebo on je vysoký asi by som mu nestrelila ..a toto mi robil dakedy keď sme spolu chodili aj horšie
vzdycky ma zaraza jak my mame mat nejaky normalny nazor na toto ked nevieme ako to medzi vami bolo a je a co ste tam vlastne robili ved vas nepozname a ked ty nevies co znamena jeho spravanie a to ho poznas ovela lepsie ako my tak jak to mame potom vediet my?
ze by si sa ho skusila spytat ked ti to neda spavat?
@17 tak si mala ist za sbs-karom,ze ta otravuje nech ho vihodi a bol by pokoj,a ak je vysoki tak mu kopni z celej sili zozadu do kolena a uz sa nebude vediet opriet poriadne o tu nohu a bude v pici(väcsinou to zaberie),chapes nie?a potom ho staci iba prefackat aby vedel ze sa s tebou nema zahravat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ze by si sa ho skusila spytat ked ti to neda spavat?
@34 no možno by som mu dala druhú šancu
@36 áno? a v čom?
@17 tak si mala ist za sbs-karom,ze ta otravuje nech ho vihodi a bol by pokoj,a ak je vysoki tak mu kopni z celej sili zozadu do kolena a uz sa nebude vediet opriet poriadne o tu nohu a bude v pici(väcsinou to zaberie),chapes nie?a potom ho staci iba prefackat aby vedel ze sa s tebou nema zahravat
(inak robiť dievčaťu "zle" aby si ma všimlo... to som naposledy videla v piatej triede na základnej škole... takže... ehm... )