Aké sú vaše najobľúbenejšie vône ... a nemam na mysli parfumy a také ... myslím take z bežného života. Napríklad moje: Spražené maslo, alebo horúce maliny (neviem ako to nazvať, dáva sa na zmrzku)
škorica, vanilka, klinček, med, levanduľa, jahody a vlastne celkovo ovocie, tie vzduchy čo spomína @5 + jar, morský vzduch
a ešte aj ten blbý benzín a smradľavé laky a neviemčo
Milujem vôňu kníh, nových aj starých, vôňa povaly, vôňa lesa, čerstvý vzduch v nadmorských výškach nad 1800 m.n.m., vôňa starého dreva (keď som blízko pri violončele alebo husliach), čo sa týka kvetov, tak fialky, nezábudky a lekná, čo mala suseda v jazierku...
Inak mi vonia terpentín
neviem preco, ale mne ta cestvo pokosena trava strasne smrdi :/
a vonaju mi laky na nechty, nove knihy, cerstva pilovina, drevo a dreveny nabytok, a potom este kombinacia jablka a skorice.. a milujem vsetky druhy vonavych sviecok ^_^
vzduch, keď prejde studený front
vzduch po daždi
vôňa zrelosti - ovozel
(prvé dve sú ale tuším tiež spôsobené látkami odparujúcimi sa z rastlín a húb)
čuchať skoro čokoľvek z hentej ríše rád
(asi by bolo zaujímavejšie sa posnažiť spomenúť, čo mimorastlinného mi svojim odourom lahodí)
kava, vzduch po tom, ako prsi, pokosena trava, benzin, tabak (aj ked nefajcim), drevo, ihlicie, frajerka, vona v krabici s niecim od applu (krabice maju po rozbaleni vzdy taku specificku, prijemnu vonu), ...
A vonia mi nová kniha, čerstvo vypraté oblečenie alebo prací prášok, škorica, tuniak (seriozne ) , horský vzduch, čokoláda, káva (aj keď ju nepijem)....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale aj benzin mi vonia a podobne.
a vona horucej bielej čokolady
a ešte aj ten blbý benzín a smradľavé laky a neviemčo
Ľalie, pizza, nová kniha.... Ale tá pokosená tráva je top, ja priam zbožňujem tú vôňu
a iné zvláštne vône ktoré človek cíti len na dedine a ktoré nie sú vždy príjemné ale niečo pripomínajú
Inak mi vonia terpentín
tiez uz viackrat tu spomenuta cerstvo pokosena trava...
a napr. ked sa na nejakej dedine kuri uhlim, tak mi to tiez voni
a vonaju mi laky na nechty, nove knihy, cerstva pilovina, drevo a dreveny nabytok, a potom este kombinacia jablka a skorice.. a milujem vsetky druhy vonavych sviecok ^_^
vzduch po daždi
vôňa zrelosti - ovozel
(prvé dve sú ale tuším tiež spôsobené látkami odparujúcimi sa z rastlín a húb)
čuchať skoro čokoľvek z hentej ríše rád
(asi by bolo zaujímavejšie sa posnažiť spomenúť, čo mimorastlinného mi svojim odourom lahodí)
A vonia mi nová kniha, čerstvo vypraté oblečenie alebo prací prášok, škorica, tuniak (seriozne ) , horský vzduch, čokoláda, káva (aj keď ju nepijem)....