Co to znamená, keď dievča nechce prijať dar? Chcem jej niečo kúpiť, no ona stále že ona nič nechce. Myslí to vážne či len chce byť slušná? Ak to myslí vážne, prečo nič nechce?
@peter678 možno sa ti nechce citit zaviazaná, pomohlo by vediet v akom ste vztahu, a mozno je ako ja, neviem prijmat darceky,, nikdy neviem co povedat a cim mam vacsiu radost tym som tichsie, ale toto skor bude prva polka vety
nechce aby si si ju kupoval/ je príliš hrdá na to aby prijala dar od hocikoho/ nemá rada darčeky/ nemá rada tvoje darčeky/ má ťa tak rada že nechce aby si na ňu míňal....
tak pokiaľ ju chceš nezištne obdarovať, tak jej to rovno povedz, opýtaj sa medzi rečou čo má rada a jej to daruj. Darček z "lásky" predsa nie je zlý zase záleží či jej chceš dať maličkosť a ako si na tom finančne viď čo písali ostatní nadomnou, možno ti nechce byť nič dlžná. A slušnosť je občas aj krytím pre tú zaviazanosť
Možno čaká , že jej niečo kúpiš aj keď ti ona povie, že nie , ženu potešia väčšinou maličkosti ale ak jej chceš kúpiť niečo väčšie tak to radšej nekupuj mohlo by ju to nahnevať , že si jej niečo kúpil a ona ti povedala, že nechce nič.
Je iba slušná a nechce sa cítiť vydržiavane. Hlavne si to váž, lebo ti tým dáva najavo, že si jej záujem nemusíš ničím kupovať.
Ale keď jej chceš nutne niečo dať, vyrob jej niečo. Kľudne aj nejakú blbosť, to nevadí. Nebude mať zlý pocit, že na ňu míňaš veľa peňazí a zároveň sa poteší
Aj mne by sa ťažko počúvala otázka typu ,,čo by si chcela?,,
slovo darček sa mi spája s prekvapením skús sa nad tým zamyslieť a ak jej naozaj chceš niečo kúpiť nepýtaj sa len jej nedávaj nič by ti musela byť zaviazaná tak veľmi že by neskor z darčekov stala nepekná rutina
možno to proste nechce ja napríklad velmi nerada niečo beriem od svojho chlapa, má zakázané mi kupovať darčeky ale keďže už spolu bývame, a on je ten, ktorý zarába, tak si musím zvykať na to, že napríklad jedlo platí on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo je "slušná" ako vravíš, ale to je ťažko odhadnúť, neviem aký máte vzťah a záleží aj od toho, čo jej chceš kúpiť
inak asi vsetko hore, suhlas.
Ale keď jej chceš nutne niečo dať, vyrob jej niečo. Kľudne aj nejakú blbosť, to nevadí. Nebude mať zlý pocit, že na ňu míňaš veľa peňazí a zároveň sa poteší
slovo darček sa mi spája s prekvapením skús sa nad tým zamyslieť a ak jej naozaj chceš niečo kúpiť nepýtaj sa len jej nedávaj nič by ti musela byť zaviazaná tak veľmi že by neskor z darčekov stala nepekná rutina
2, zlatokopky, nechce aby si si o ňej myslel, že ta má len pre peniaze