Začali ste si už s bývalím/ou svojho kamoša/ky? Alebo sa už niečo také stalo vám?
Vadilo by vám to? Prestali by ste sa baviť s takým človekom???
často totiž počujem v okolí, že keby si niekto začal s jej bývalím, tak by to bol podraz..
ze ta kamoska by bola riadna pica, keby zacala chodit s mojim EX o ktorom vedela, ze sa vlastne vykaslal on na mna a keby vedela co vsetko on pre mna znamenal...takze by som ju asi nenavidela do konca zivota..horsie by bolo, kebyze je to moja NAj kamoska..to by mi vadilo asi trosku ze dost...kedze predpokladam ze by som sa s nou bavila o nom a o nasich problemoch...
a este by ma to aj sralo, lebo by som mala pocit, ze mi cely cas zavidela toho EX..
a skor by ma stvalo ze som okrem chalana stratila aj super cloveka..lebo tym padom by uz pre mna nebol super...
jo..asi tak....
a este ten ex by sa prejavil ako totalny vypatlany chuj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale u niektorých sa môže stat , že sa rozídu z niekim,...ale i tak ho chcú..
ze ta kamoska by bola riadna pica, keby zacala chodit s mojim EX o ktorom vedela, ze sa vlastne vykaslal on na mna a keby vedela co vsetko on pre mna znamenal...takze by som ju asi nenavidela do konca zivota..horsie by bolo, kebyze je to moja NAj kamoska..to by mi vadilo asi trosku ze dost...kedze predpokladam ze by som sa s nou bavila o nom a o nasich problemoch...
a este by ma to aj sralo, lebo by som mala pocit, ze mi cely cas zavidela toho EX..
a skor by ma stvalo ze som okrem chalana stratila aj super cloveka..lebo tym padom by uz pre mna nebol super...
jo..asi tak....
a este ten ex by sa prejavil ako totalny vypatlany chuj..