V poslednej dobe ma strašne sere keď sa to tu hemží všelijakými 7-8 ročnými dievčatkami.Fakt nepochopím ľudí čo sa hanbia za svoj vek,veď je to trápne.
@ubosko Presne. Mne ani nejde o to, že by mi to vadilo - čo má kto v profile, ale o to, že niekto si sem nedá vek, ale ptm pi**je, že ,,17roční tak vedia a bla bla bla..." takéto reči mi ptm lezú na nervy... takisto je to aj s foto a pod.
@uniqueprivilegium vieš, tu je všetko prístupné a človek sem často napíše aj niečo osobnejšie a nikdy nevieš, že kto si to všetko číta a vidí tvoje fotky a tvoj profil a na základe toho ťa spozná.
preto mnoho ľudí tu chce byť čo najviac v anonymite.
ešte k tým fotkám, ja by som bola rada, keby tu bola dať možnosť fotoalbumy, ktoré by videli len priatelia, prípadne ľudia, ktorých si určiš, lebo viem pochopiť, že napríklad veľa ľudí chce vedieť, s kým si napríklad píše.
ale je mi jasné, že tu by to neprišlo, nakoľko by sa to potom podľa mnohých podobala na iné stránky, ktoré nemajú radi a ja tiež nemienim vycapiť sem svoju fotku a nevedieť, kto všetko ma môže spoznať.
@d170 Ja som to nemyslela tak. Tu ide o to, že už nie len v jednej diskusii som videla ako niekto na niekoho písal(urážal), že je proste nepekný a pod. pričom urážajúci tu nemal ani jednu fotku...ale tak to je zväčša o ľuďoch a o ich inteligencii.
Tu ide len o to, že niekto má toho v profile viac a nájdu sa tu takí(anonymní), čo to radi zneužijú...
...ale je každého vec, čo o sebe kam napíše, prezradí, a či si vycapí fotky.
@schizoofrenik tebe tuším ten svet nezasral len plúca ale sa ti nasral aj do hlavy. Kokot som zasadil ako si kázal a keď vyrastie tak ti ho darujem,aby si sa mal čím chváliť,keď už máš v tej palici toľko sračiek.Reagovať nemusíš,nepotrpím si na blbov.
je to niečo ako keď cartman dostal v prvom diele análnu sondu.... sú to mimozemšťania a pomocou birdzu a iných kom. portálov získavajú informácie o planéte aby nás mohli ovládnuť a zašliapať ako mravce! vieš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ak sa ti nepáči, tak si vopchaj kokot do kvetináča a počkaj kým ti vyrastie nový.
Ten si vlož cez ucho do hlavy a potom možno začneš rozmýšľať
preto mnoho ľudí tu chce byť čo najviac v anonymite.
ešte k tým fotkám, ja by som bola rada, keby tu bola dať možnosť fotoalbumy, ktoré by videli len priatelia, prípadne ľudia, ktorých si určiš, lebo viem pochopiť, že napríklad veľa ľudí chce vedieť, s kým si napríklad píše.
ale je mi jasné, že tu by to neprišlo, nakoľko by sa to potom podľa mnohých podobala na iné stránky, ktoré nemajú radi a ja tiež nemienim vycapiť sem svoju fotku a nevedieť, kto všetko ma môže spoznať.
už 3 mesiace mám napísané 7 ročné dievčatko ... a ľuďom je to čo ? Jedno !
Takže asi tak
Tu ide len o to, že niekto má toho v profile viac a nájdu sa tu takí(anonymní), čo to radi zneužijú...
...ale je každého vec, čo o sebe kam napíše, prezradí, a či si vycapí fotky.
Ja si nepotrpím na debilkov čo zakladajú jeblé fóra.
Hlavne na tých ktorí zakladajú jeblé fóra ktoré tu už boli.