Túto sobotu som sa pohádala s priateľom. Nebolo to nič príjemné a smutne musím priznať, že v poslednej dobe to nie je nič nezvyčajné. Nechystám sa Vám tu rozpísať dôvod a priebeh našej hádky, aj keď si myslím že by vám to možno viac pomohlo odpovedať
je to o tom ci za to mozes. ja s priatelmi hadky nevyvolavam, jednoducho pri ludoch na ktorych mi zalezi ja nikdy nie som ta ktora hadku zacne.. a ked ju zacnu oni ja sedim na mieste a cakam az nieco spravia.. ja sa im doprosovat nebudem, ja takych priatelov ako su oni nepotrebujem. tak ked sa chcu uzmierit nech sa ospravedlnia oni. v takom pripade ja nemam dovod robit prvy krok.
ale ak za to mozes ty, tak by som sa ospravedlnila..
... neviem je ťažké na to odpovedať .... myslím si že vo vzťahu môžu za hádku obaja.. napríkllad tú včerajšiu si myslím že som nevyvolala ale pokračovala som v nej.. začalo to tým že priateľ ma pochopil zle, myslel si že som ho začala kritizovať, možno to tak aj vyznelo ale isto som to tak nemyslela .. no potom sa to už viezlo on mi povedal jednú hnusnú vec, potom druhú, tretiu a už sa to nedalo zachrániť.. a dnes mi povie že sa na mňa nehnevá... čo mám z toho keď sa hnevám ja
Ak ma hnevá priateľ a poviem mu jasne a narovinu, čo presne ma nahnevalo tak to pomôže. Ak som ofučaná a hovorím len "Nič." atď, tak to ničomu nepomôže len má presne tie otázky "Prečo sa hneváš..". Ospravedlní sa mi, ak už vie, že čo presne urobil niečo zlé, ja som chvíľku odmeraná ale telefón mu beriem, rozhodne nekričím, keď sa hnevám som viac ticho, lebo sa mi pár krát stalo, že som v hneve povedala veci, ktoré ho naozaj boleli a o chvíľku ma to prejde ... Ale občas trucujem, nenápadne a namiesto s ním idem von s kamarátkami atď...
A keď ja som na vine, je jasné, že sa mu ospravedlním, vysvetlím a čakám, kým ho to prejde.
Ale my sa hádavame zvyčajne pre nepodstatné veci ...
@sango tak to máš potom fajn priateľa pretože ten môj si večne myslí že za nič nemôže a že som len hysterka.. alebo že za moje správanie môže menzes.. aspoň takto to pôsobí na mňa
@lachance Ked mas VAZNY dovod byt nasrata , ale opakujem vazny nie ako vacsina babskych tak mu telefon nedvihaj , nerozpravaj sa s nim , igonruj ho a nechaj ho nejaky cas trapit sa aby vedel ake to je ked ti da dovod na nasratost.
Ked ta ma rad tak sa bude chciet ospravedlnit a ked sa na to vykasle aspon vies ze s nim nemas stracat cas
keď ma urazí alebo nahnevá tak som smutný alebo urazený to nasleduje a potom je smutná aj ona a to nechcem tak sa pobijeme, porozprávame a je to v pohode v skratke...realita je trošku zložitejšia. Ale ak nevie prečo sa hneváš tak mu to povedz vysvetli treba komunikovať A keď sa pýta „Prečo sa hneváš? Hneváš sa ešte?“ tak ho to asi zaujíma nie?
@james144 možno ho to zaujíma,alebo to jednoducho nechápe... komunikovať som sa s ním snažila.. ale ja jednoducho nemám síl mu dookola opakovať prečo sa na neho hnevám.. keď to už všetci naokolo pochopili..
@lachance ty vlastne od neho očakávaš ospravedlnenie a ono neprichádza? Ťažko povedať ak si ho ty urazila a on teba tiež a si to tak nemyslela možno ani on to tak nemyslel. Ty si sa mu ospravedlnila alebo čakáš až to urobí on?
PS: a nebolo by jednoduchšie sa o tom porozprávať z nejakou kamarátkou aj z detailami asi by sa ti ľahšie dalo poradiť ak by bolo jasné o čo šlo
PPS: Ak chceš aby mu bolo ľúto tak fakt žiaden muž sa nevydrží pozerať na úprimné slzy svojej ženy ale musí to byť úprimné a hlavne nie hysterické. Ja sa v takom momente ospravedlním aj za globálne otepľovanie len aby to prestalo
my sa nehadame! ale vazne! ked som sa s niekym pohadala predtym tak som mu nadavala a poslala ho do pi... nastastie ale za par dni vzdy dotycny dosiel!
Teraz som sa naštvala na muža, lebo mi nevyhovel v jednej veci. Bola to banalita, nič strašné, ale s mojou povahou ma vie vytočiť aj maličkosť. Posťažovala som sa, ponadávala som si a potom som sa túlila. Nechcem sa s ním hádať pre prkotiny. Vlastne sa s ním nechcem hádať vôbec. V podstate my sa ani veľmi nehádame...
Ale ak mi to spravíš nabudúce, tak umriem @mezomus !
ten odmerany hlas nie je nic zle...ale ak si nevsimne ze ti nieco je, musis to povedat, potom to nema zmysel, vztah musi byt zalozeny na dovere, porozumeni
ja mu poviem, ak si nevsimne, ze to mi vadilo...to sa ma dotlko...hnevam sa...
moj zapot: "ja som zabudla ze sa s tebou nebavim!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ak za to mozes ty, tak by som sa ospravedlnila..
A keď ja som na vine, je jasné, že sa mu ospravedlním, vysvetlím a čakám, kým ho to prejde.
Ale my sa hádavame zvyčajne pre nepodstatné veci ...
Ked ta ma rad tak sa bude chciet ospravedlnit a ked sa na to vykasle aspon vies ze s nim nemas stracat cas
=D=D
PS: a nebolo by jednoduchšie sa o tom porozprávať z nejakou kamarátkou aj z detailami asi by sa ti ľahšie dalo poradiť ak by bolo jasné o čo šlo
PPS: Ak chceš aby mu bolo ľúto tak fakt žiaden muž sa nevydrží pozerať na úprimné slzy svojej ženy ale musí to byť úprimné a hlavne nie hysterické. Ja sa v takom momente ospravedlním aj za globálne otepľovanie len aby to prestalo
Ale ak mi to spravíš nabudúce, tak umriem @mezomus !
Možno je to odo mňa škaredé, ale podľa mňa takto komunikácia medzi partnermi fungovať nemá ...
ja mu poviem, ak si nevsimne, ze to mi vadilo...to sa ma dotlko...hnevam sa...
moj zapot: "ja som zabudla ze sa s tebou nebavim!"