ale bolo by super keby sa zaviedlo ku komentom aj to znamkovanie ako to tu uz bolo riesene, lebo niekedy ani ja neviem co k niektorim blogom napisat ale chcela by som dat nejak autorovi vediet ze co si o tom myslim apson znamkou...cize myslim si ze to znamkovanei je fakt super napad
A zaviesť známkovanie by bolo dobré, síce sa vždy snažím napísať nejaký koment, ak blog prečítam, ale niekedy nemám proste čo dodať, tak nenapíšem nič.
PResne tak - väčšinou vyhľadávam zaujímavé nadpisy - a keĎ ma zaujme nadpis tak si to prečítam. Ale musíte uznať že niekedy sa k tomu naozaj nedá vyjadriť...
necitam, lebo z tej ponuky na liste na kraji, alebo hoc aj tam kde vidiet perex, tak u mna nic z toho nesrsi kredibilitou a nemam istotu, ze len nezabijem moj drahocenny cas klikanim na vyplody zakomplexovanych 13 rocnydh emo dievcatiek, ktore maju dokopy 2 riadky a su o nicom. necitam a ani mne nemusite citat, osobne mi to je jedno
Ja si myslim, ze ked niekto napise serioznejsi blog tak je dlhsi a to sa ludom nechce citat...(a takych je tu, bohuzial vacsina - tym nechcem vytlacit dlhe blogy, ja ich citam rada)
Dalej, ludia idu po mene a klikaju na meno, ti co maju meno, maju komentov podla mna dost...
neviem ale podla mna si mozem povedat ze tu akesi meno mam...a komentov? no asi som narocna...ale 2-3 komenty co vätšinou odstanem a este aj tie si vynutim ma nejak neuspokojuju
upozornujem ze za tieto nevďačné reči môže moje megalomanstvo a tak sa ospravedlnujem pohorsenym
Tiez sa snazim po precitani blogu prispiet komentom a vyjadrit svoj nazor bud k danej problematike, alebo k urovni samotneho blogu.
Co sa mi nepaci, ze je zakazane autora kritizovat ( uz som to ale porusil ). Vsak ked blog nema hlavu ani patu a je plny gramatickych chyb, tak mu ho hadam nebudem chvalit nie ? Samozrejme ze kritika by mala byt konstruktivna, to znamena ze by mala prispiet k tomu aby sa z nej autor mohol poucit, nie ho zdeptat ...
Ale vlastne aj známy/a.Ludia ktorý sú tu noví si isto všimnú hlavne Top20...alebo ako to tu už bolo spomenuté,majú jednducho svojich oblubených bloggerov a tým su verní až do smrti
Ja citam tak rozne Kde sa pritrafi... A blogy ktore sa mi nepacia nekomentujem, tie ostatne sa snazim Ako viem ze niekedy je dobra konstruktivna kritika, ale mne sa kritizovat nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
prekladam lebo ma to bavi a ani to nepotrebujem ani nic ine....len ma to proste bavi...
a mna to nekomentovanie tiez riadne serie....rada pisem blogy a este radsej mam ak ma za ne chvalia
A zaviesť známkovanie by bolo dobré, síce sa vždy snažím napísať nejaký koment, ak blog prečítam, ale niekedy nemám proste čo dodať, tak nenapíšem nič.
Dalej, ludia idu po mene a klikaju na meno, ti co maju meno, maju komentov podla mna dost...
upozornujem ze za tieto nevďačné reči môže moje megalomanstvo a tak sa ospravedlnujem pohorsenym
Ja som, podobne ako Grietusha s poctom svojich komentov spokojny
Co sa mi nepaci, ze je zakazane autora kritizovat ( uz som to ale porusil ). Vsak ked blog nema hlavu ani patu a je plny gramatickych chyb, tak mu ho hadam nebudem chvalit nie ? Samozrejme ze kritika by mala byt konstruktivna, to znamena ze by mala prispiet k tomu aby sa z nej autor mohol poucit, nie ho zdeptat ...
2. niekedy tie veci co su tam popisane sa proste citat nedaju preto volim forum ( 75% pravdepodobnost)
3. niekedy precitam blog a jednoducho nemam co napisat lebo sa na to neda vyplodit ziaden normal koment
4. bud ma musi zaujat nadpis alebo kratka ukazka z neho inak ine blogy neotvaram (eg: Cawfte CO Ye tO T...)