Ja botasky, v šlapkách neviem chodiť, jak nejaký káčer pritom vyzerám a neznášam ten pocit, ked sa holá noha lepí na tie šlapky, respektíve sandále, a v ponožkách by to bol trapas, tak radšej znesiem botasky.
@Riddler noo treba si spravny material vybrat ja slapky take gumene mam len na kratke trasy a po dvore a sandale take skor latkove na vylety ktorych je malo a na dlhsie trasy do mesta a tak
Minule som kráčala po Hlavnej v papučiach tých klasických a mala v prdeli, jak debilne na mňa ľudia kukali
Ale väčšinou nejaké sandálky, balerínky a niekedy aj botasky, keď idem na dlhú vzdialenosť a nechcem mať oškreté nohy alebo tak.
teraz mam take dost fajn sandale, v ktorych mi az tak nevadi byt bosa
ale preferujem uzavretu obuv, fake conversy alebo nejake spicate baleriny, ked vymaknem dobry nehnijuci material a tie boty striedam, vetram, vysprejujem, nosim do nich mini ponozky, tak to nie je ziaden humac
omnoho prijemnejsie ako chodit v sandaloch po prachu a citit, jak sa clovek spini od cesty, blewrgh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@Riddler noo treba si spravny material vybrat ja slapky take gumene mam len na kratke trasy a po dvore a sandale take skor latkove na vylety ktorych je malo a na dlhsie trasy do mesta a tak
Tak časopis som nechala v čakárni u očnej, čo asi nebolo dobre riešenie.
Ale väčšinou nejaké sandálky, balerínky a niekedy aj botasky, keď idem na dlhú vzdialenosť a nechcem mať oškreté nohy alebo tak.
@Pubertslatinocelny
A inac uz koncim s reakciou na kazdy koment iba oznamujem ze vsetci co nenosite furt botasky/tenisky mate palec hore
Keď idem k vode, tak crocsy
ale preferujem uzavretu obuv, fake conversy alebo nejake spicate baleriny, ked vymaknem dobry nehnijuci material a tie boty striedam, vetram, vysprejujem, nosim do nich mini ponozky, tak to nie je ziaden humac
omnoho prijemnejsie ako chodit v sandaloch po prachu a citit, jak sa clovek spini od cesty, blewrgh