vela veci, ale napriklad maturita - teda ze som rada ze ju mam uz za sebou alebo stuzkova krasna noc... alebo spoluziaci...alebo profka ktoru sme neznasali
už to tu bolo veľa krát, niektoré jeblé holčiny z našej triedy, a inak kopa smiechu, dobrá nálada, kamaráti, a ranné nestíhanie a utekanie na bus - moje každodenné takmer teraz to riešime tak že mi vždy zavolajú 6 minút predtým ako je bus u nás takže UŽ stíham
stara dobra Základna- kopec smiechu, MVP ucitelov, bohovy kolektyv no proste napadnu ma slova NAJLEBIE OBDOBIE MOJHO ZIVOTA zatial
nova napi*cu Stredná- smichu je stale dost ale nie tolko, jebnuty profesory... niektory maju logicke premyslanie rozslapnutej zuvacky, no taky stredne dobry kolektic... proste napadnu ma slova DOJEBANE OBDOBIE MOJHO ZIVOTA...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nova napi*cu Stredná- smichu je stale dost ale nie tolko, jebnuty profesory... niektory maju logicke premyslanie rozslapnutej zuvacky, no taky stredne dobry kolektic... proste napadnu ma slova DOJEBANE OBDOBIE MOJHO ZIVOTA...