neviem, v podstate ani nic, jedina vec ktoru by som zmenila je to, ze sme dost mala rodina a vzdy som tuzila po takej velkej rodine ktora sa zide za jednym stolom a proste vsetci su spolu pocas Vianoc atd.
veľké snehové chumáče poletujúce a niekto, s kým by som sa išla prejsť po večeri a pobozkal ma pod lampou a aby sa stal zázrak a choroby sa vyliečili a hádky vyriešili..
len trochu lásky.. nič iné mi nechýba.. je to tak banálne a pritom tak dôležité. najradšej by som vianoce vyškrtol z kalendára a pokračoval v bežnej rutine... lebo teraz tak hrozne pociťujem tú samotu a som bezmocný lebo nemôžem nič urobiť. ešte aj naj kamarát a kamarátka sú off, preč niekde s priatelom/priatelkou... môže ojebať také vianoce, ak keby mi pribudlo 10 núl na účte, keď každá sekunda je utrpenia
no ako tak čítam, tak najviac Vám ku dokonalým vianociam chýba buď partner, sneh, normálna rodina, peniaze čiže v jednom sa to dá zhrnuť, že stačilo by vám aby sa ľudia netvárili len na Vianoce že sú všetci šťastný a majú sa radi keď po celý rok to je inak, aby s Vami partner mohol byť neustále cez tieto sviatky, trošku viac snehu..a boli by vianoce pekné asi najviac najhoršie na tom je ľudia že ako sa k sebe správajú :/ to je najväčší problém
Asi byť s priateľom a mať trochu viac rodinnej pohody, lebo tá naša je nieekdy veľmi krehká a niekedy dokonca fakticky iba predstieraná.
A ešte by som si priala, aby starká tento rok nevymýšľala s experimentovaním ohľadom varenia štedrovečernej večere a aby sme mali ako tradične rybu so zemiakovým šalátom a nie nejaký novodobý výmysel, ktorý s vianočnou tradíciou nemá nič spoločné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
uplne suhlasim
Možno počasie by ešte padlo vhod a taký ten pocit že som doma a nie iba v nejakom dome na večeri.
alebo,tá atmosféra,ako keď som bola malá
Mňa by potešilo kebyže je druhá sestra pri nás (je v zahraničí)
ale keby som mala chciet fakt nieco aby boli dokonale bol by to on (aj ked je to este niekto neznamy no snad raz pride)
A ešte by som si priala, aby starká tento rok nevymýšľala s experimentovaním ohľadom varenia štedrovečernej večere a aby sme mali ako tradične rybu so zemiakovým šalátom a nie nejaký novodobý výmysel, ktorý s vianočnou tradíciou nemá nič spoločné