rastlinné mlieko, nejaké ovocie, nejaká basic zelča, rajčiny, banány mám skoro furt, v tomto období aj mandarinky (ale to neskladujem v chladničke teda). tempeh, tofu, džem, potom nejaké kondimenty - brusnice, nakladané uhorky, sójová omáčka, miso, tahini, curry pasta, balsamico, kimchi.. v mrazáku mám rada po ruke nejakú mrazenú zeleninu na stir fry, ikea guličky nejaké vígn polotovary typu nugetky, rízky, mleté a tak, mrazené ovocie na smoothies, ľad.
mávala som aj mlieko a vajcia, ale vajcia už dva mesiace nejem skrz jeden môj traumatický zážitok a mlieko sa tiež snažím vypustiť..ale nedobrovoľne
a sem tam mávam ešte nejaké šunky/salámy a syry
@varlatan@4 a este tam mam 90?se nejake rastlinne mlieko, ramu, kysle uhorky, tahini, cesnak, sojovu omacku.
V mraznicke kusky bananov a nejaku mrazenu zeleninu a polotovary, pre kazdy pripad
vacsinou mam vzdy v chladnicke maslo, tvaroh a nejaku natierku od luntera
a v mraznicke mrazeny banan a ine ovocie, mrazenu zeleninu a take to chladiace vrecusko
Ešte mávam droždie, jogurtový nápoj, tofu, džem, sójovú omáčku a worcestrovú, javorový sirup, kyslé uhorky, kyslú smotanu, šľahačku, smotanu na varenie a nejaké zbytky v dózach. V mrazáku kopu nakrájanej zeleniny, čínsku zmes, petržlenovú vňať, mrazené čučoriedky, banány, maliny, polotovarové plnené tvarohové guľky, šúľance a pirohy, batatové šúľance, pečivo, krabie tyčinky, lososa, lístkové cesto, momentálne aj mäso a zeleninu naváženú do príkrmov a materské mlieko
@varlatan Ano Nielen že je chránený pred svetlom a je bližšie k doporučenej teplote skladovania ako v špajli ale sa s ním aj 100x lepšie pracuje Nemáš začo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Pre vegan verziu nebolo placu
a sem tam mávam ešte nejaké šunky/salámy a syry
V mraznicke kusky bananov a nejaku mrazenu zeleninu a polotovary, pre kazdy pripad
a ešte mama's kitchen ajvar mám vždy to je láska úplná. som zabudla, že to existuje a teraz v poslednej dobe si na tom hrozne fičím.
a v mraznicke mrazeny banan a ine ovocie, mrazenu zeleninu a take to chladiace vrecusko
A nesmú mi tam chýbať injekcie ešte ????????