ked som sa asi v skolke pytala ako sa spravi v brusku babo mi manka povedala ,ze ked sa dvaja ludia lubia tak jej v bruchu vznikne. a potom som sa pytala ako sa narodi a to mi normalne povedala ze ako, bola som chvilu vydesena a potom vpoho
Nemala som ani tri roky, ked som videla ako mame rastie brucho, ked cakala brata. S bocianom to ani neskusali..
Povedali mi, ze v porodnici ma vybrali mame z bruska, coz je aj pravda, cisarskym rezom som sa narodila. Potom som si ale raz prezerala Velku knihu o matke a dietati a sokovali ma trosku obrazky porodu.
@karush skús svadbu ... otec a mama sa ľúbia ... a keď sa vezmú, majú bábätko (zamlčaný proces oplodnenia) čiže dieťa to jednoducho nebude riešiť, bude brať pôrod len ako výsledný proces svadby a lásky dvoch ľudí, okrem toho že je to príjemným vyhnutím sa pre malé dieťa zložitej odpovede ho morálne postrčíš na nejakú hodnotu ... a tým pádom sa mu do hlavy zakorení myšlienka určitej postupnosti a náväznosti ktorá bude v búducnosti k nemu pristupovať omnoho pozitívnejšie a s lepším dopadom ako napríklad bocian (čo je priama lož) alebo čokolvek iné
mne hovorili stále o tom bocianovi, v určitom veku som pochopil že je to nezmysel a keď som sa dozvedel ako na svet prichádzajú deti bol som velmi prekvapený hh
mne adka povedala,že sa museli spojiť,ked som furt prosila nech mi povie ako vznikol brat. a potom som mala v skolke popiči,ked sa stazovali rodicia deti,co im hovorim cize na isto viem,že v asi v 4 rokoch som vedela ako sa spojili. nevedela som podrobnosti,ale vedela som si predstavit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
muhaha
trosku trauma no
Povedali mi, ze v porodnici ma vybrali mame z bruska, coz je aj pravda, cisarskym rezom som sa narodila. Potom som si ale raz prezerala Velku knihu o matke a dietati a sokovali ma trosku obrazky porodu.