To, že každý je tu premúdrelý. Všade bol, všetko vedel a má vyštudovaný "minimálne" Harvard Nikto tu nikoho nepozná, hlavne, že každý má potrebu starať sa do každého. Keď niekto založí diskusiu, napíše blog .. jediné, čo dostane je kritika. A ešte mi vadí faloš a ako sa tu všetcia hrajú na niečo, čo niesú.
A je mi jedno, že budem za najhoršiu, lebo poviem veci, ako sú. Nemám tendenciu hrať sa na dokonalosť vo virtuálnom svete a na ulici chodiť so sklopenou hlavou ako väčšina ľudí tu.
hlavne mi vadí, že keď má niekto problém a založí diskusiu, vysmejú ho, opakujú sa a sú neuveriteľné sčítaní a skúsení, trošku empatie a skromnosti by nebolo na škodu, nesúďte, keď nepoznáte
@loollindussiq Hej presne tak som to myslela, niekto má nejaký problém, resp. otázku a z 50 komentárov ak sa nájdu 2, čo dajú normálnu, neironickú odpoveď, tak to je zázrak. Ostatní sa len predháňajú v tom, kto dá primitívnejšiu odpoveď o ktorej si samozrejme myslí, že je veľmi vtipná
že sa tu človek na niečo normálne spýta a dostane sarkastické, zosmiešňujúce odpovede. takisto diskusie sú tu na to, aby sme si vymieňali svoje názory a nie sa automaticky urazili, keď s nami niekto nesúhlasí a kompenzovali si svoju zranenú dušičku vulgarizmami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a potom už len nemám rada vela vecí..
A je mi jedno, že budem za najhoršiu, lebo poviem veci, ako sú. Nemám tendenciu hrať sa na dokonalosť vo virtuálnom svete a na ulici chodiť so sklopenou hlavou ako väčšina ľudí tu.
@panpeterpan teba otravujú teenagerky ? nejak sa mi nechce veriť
hlavne mi vadí, že keď má niekto problém a založí diskusiu, vysmejú ho, opakujú sa a sú neuveriteľné sčítaní a skúsení, trošku empatie a skromnosti by nebolo na škodu, nesúďte, keď nepoznáte