Som pičovala jak chorá vrana Musím sa ísť na to opiť. Konečne som sa začínala z toho vyhrabať a zrazu bývalý na tom istom intráku ako ja ... No fajn !!!!
@nobile ja nič, ono je to oficiálne otcov účet a sťahujú si pravidelne nejaké splátky buď za otcovu pôžičku alebo za poistku, on tam posielal deň predtým aby si to stiahli z toho, ale asi dvakrát som to omylom vybral lebo som myslel že to bola moja výplata a nasral sa za to, tak má teraz srandu z toho že to ide z mojich
inak, mňa dnes prekvapilo, že vzhľadom na môj včerajší zdravotný stav som sa cítila veľmi dobre ...a ešte že som dnes nemala na nikoho nervy, že škola ušla rýchlejšie, ako obyčajne, že sa do mňa zmestí kopa jedla...atď, atď
@lexiee deje sa tam osmoza - vdaka dazdovej vode (ktora ma velmi podobne zlozenie ako destilovana) je vytvorene hypotonicke prostredie a vysledok je, ze bunky ceresne sa zaplnaju vodou, cytoplazmaticka membrana sa zvacsuje a bunkova stena praskne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
noo a mňa dnes prekvapilo vela veci, keďže som po dlhej dobe upratovala temne zakutia mojej izby
bohzial nic ma nezaujima natolko aby to vo mne vyvolalo nejake pocity
Som pičovala jak chorá vrana Musím sa ísť na to opiť. Konečne som sa začínala z toho vyhrabať a zrazu bývalý na tom istom intráku ako ja ... No fajn !!!!
a potom, ani neviem prečo, a v zásade je to hlúpe a bolo to odo mňa naivné, ale prekvapilo ma že sa mi neozvala jedna osoba.
a potom ma prekvapilo že mi jedna iná osoba vôbec zdvihla telefón.
jo, a ešte že som nerozvaril špagety.
to bude asi všetko.
@zusss ma poznas :/
@piter09 mas pravdu aj to sa stava - zajtra to dobehnem
(hej viem, velmi potrebne info do zivota)
inak, mňa dnes prekvapilo, že vzhľadom na môj včerajší zdravotný stav som sa cítila veľmi dobre ...a ešte že som dnes nemala na nikoho nervy, že škola ušla rýchlejšie, ako obyčajne, že sa do mňa zmestí kopa jedla...atď, atď
ťažko vybrať, čo ma prekvapilo najviac.
mi povedal že pôjdeme piť 21. decembra
milé no..
Inak prekvapilo ma že mi skončili dni a našla som náušnice v knihe.