mrte teplo je tu, a este aj mam horucku a pijem teply caj, mam taky heat-stack overflow, ze serus, sa potim ako keby som cvicil jogu niekde v konzskom pralese
jedna osoba, ktorý som na fb vyhodila z priateľov, lebo som sa už nemohla pozerať na tie reči a teraz pozerám, že už je aj tu a zamoruje to tu opäť tými "múdrymi" rečami
@etela ja neviem, je ? ako sa mi zda, ze teple mi na to robi dobre.. no guglim a na zapalene mandle robi dobre teple, studene a bublinkove napoje skodia, takze asi dobre robim
Mňa úplne presne to isté čo teba... Je mi teplo a hnusno a už týždeň v kuse ma neprestajne bolí hlava a to tak že moc... totálne ma jebú tie tlaky ktoré sa za deň aj 5 krát zmenia ... (ach)
@n0win0u : myslím že má pravdu. Mne tiež keď sa chytia uzliny tak jeden nanuk a do večera sa mi to úplne v pohode stiahne. Možno je to individuálne. Neviem.
Ale ako to tak vidím som na tom celkovo dobre
Inak len tak btw. Netušíte čo by som mal napísať do slohu o príprave do školy. Má to mať 2 strany na A4. A ja fakt netuším čo do toho napchať.
teplo, skuskove, bliziace sa leto, ked budem cele len brigadovat a nie vyvalovat rit a je to vsetko na pi... tesim sa az na den vsechsvatych, odkedy sa budem citit prijemne zimne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ahoj , ako sa máš .. pracuješ študuješ? čo rada fotíš , čo robíš? aké máš plány na večer , si zadana?
Go the hell... ! Oo !
Ale ako to tak vidím som na tom celkovo dobre
Inak len tak btw. Netušíte čo by som mal napísať do slohu o príprave do školy. Má to mať 2 strany na A4. A ja fakt netuším čo do toho napchať.
Ó, a ešte to, že toto je posledný voľný deň, ktorý mám, lebo ak si nehodím slučku počas najbližších dvoch týždňov, tak môžem ísť oslavovať.
A keď sa to tak vezme, tak je to inak strašne super, že ideme písať ešte 12 písomiek a máme na to 10 dní, cool -.-