zobudila som sa spontánne. ale v noci som sa zobudila na kombináciu toho, že chcem ít na záchod a toho, že nasledujúca NÁHODNE prehrávaná pesnička je jedna z obľúbených
prvykrat budik, druhykrat nezny hlasok mojho suseda, ktory najskor na psa vykrikoval, aby drzal hubu a potom na svojho syna, ze ho zabije a tretikrat stryko, ktory si prisiel pre kosacku
mama ako jačí na brata či si myslí, že jej bude behať po čistej podlahe obutý a k tomu, keď ide zo záhrady (ako vieme, dlho prší
a potom oco, že kde je zelený špagát (to som potom zaspala naschvál, lebo som ho mala na praktickej mature a za toho otca si neviem spomenúť kam som ho potom dala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Načo ma teda budila?!
potom kohút (áno, žijem na dedine zvanej Rača
a nakoniec sestra, ktorá sa na mňa asi štvrť hodinu len tak kukala (vtedy som to vzdala a vstala.)
cize som bola na birdzi uz pred piatou
a potom oco, že kde je zelený špagát (to som potom zaspala naschvál, lebo som ho mala na praktickej mature a za toho otca si neviem spomenúť kam som ho potom dala
nebudú body!