no ja vtedy najma pocuvam hudbu nejaku..... ktorej text presne vystihne moju situaciu... ja proti takej nalade nebojujem... len nech je vsak mozno bude aj lepsie
poplakať si,pocuvat hudbu,lezať v posteli a spominať na to pekne,.alebo..no proste aj kamosom sa da.. lenze neda sa zadnemu verit takze racej depkuvať sama
No volakedy to bol rozhovor s najlepsiiim kamaratom... no teraz to je maly 4 rocný no uz 5 rocnyy ked mi je hrozne tak zavolaam da mi ho jeho mamka k telefoonu a rozpravame sa...vzdy mi vie tolko toho povedat ze prestanem rozmyslat nad tým preco som smutna a preco mi je nanic....
mňa by momentálne potešilo, keby ma niekto vypočul...uvedomila som si, že už dosť dávno som nerozprávala o svojich problémov, len také drobky mojej zlatej neway , v poslednej dobe je čoraz menej a menej ľudí, ktorí by neoľutovali čas venovaný mne, a vadí mi to dosť, lebo ja som tu vždy poruke počúvať, aj keď protestujem často krát, vyhrážam sa, že sa každému vyseriem na hlavu, beheheee
a s tými deťmi...deti sú úžasný večne pozitívne účinkujúci liek na moju dušu, uvedomila som si to strašne strašne dávno, keď som ešte chodila na základnú, keďže moja mamka bola družinárka, s deťmi som bola furt, zbožňovali ma a ja ich, viac som si s nim rozumela , ako s rovesníkmi, a potom aj starší ľudia na mňa pôsobia tiež pozitívne, samozrejme, tí, s ktorými ma naše rozhovory naplnia
Mna uplne vzdy dostane do lepsej nalady nech mi je ako kolvek zle hudba...Staci ked si zapnem mp3 kde mam vsetky moje NAJ pesnicky aide to. Nic ine nepotrebujem
to zalezi od stupna zlej nalady, ale ako bezne ma potesi to ked mozem s niekym vecer zdielat moje denne zazitky, pocity atd. proste ked sa mam s kym porospravat to mi najviac prospeje
tikalalok, ďakujem za ponuku , ale myslím, že by ťa nebavilo počúvať moje problémiky , asi by si musel byť aj zainteresovaný ohľadom mojej školy, no mala by som vyhľadať odbornú pomoc niekde medzi kolegami, alebo rovno zavolať osôbke, ktorá mi bude chýbať, lebo tu už nebudem mať s kým srandovať a robiť si prču z cvík, prednášok, a ešte aj zo stránky kreativity pociťujem nejaké nepríjemné dopady na moju psychiku, fuj, grg, blééé
viete čo, čaká ma super mega záhradná párty o tri týždne, a už teraz sa teším, a to práve pre detiská, ktoré tam budú, moje malé detičky, čo ma objímu a budú im očká žiariť, že sa im niekto aj venuje a počúva ich, teraz budem žiť na tejto myšlienke, jaj
ja ked nemám náladu tak mi fakt nepomože nikto...ja si len počkám na nejaký deň na ktorý sa teším a potom ma to opadne ..a ked ten den ma prist o mesiac proste si počkám ...ale s kamarátmi sa smejem vždy a velmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a s tými deťmi...deti sú úžasný večne pozitívne účinkujúci liek na moju dušu, uvedomila som si to strašne strašne dávno, keď som ešte chodila na základnú, keďže moja mamka bola družinárka, s deťmi som bola furt, zbožňovali ma a ja ich, viac som si s nim rozumela , ako s rovesníkmi, a potom aj starší ľudia na mňa pôsobia tiež pozitívne, samozrejme, tí, s ktorými ma naše rozhovory naplnia
viete čo, čaká ma super mega záhradná párty o tri týždne, a už teraz sa teším, a to práve pre detiská, ktoré tam budú, moje malé detičky, čo ma objímu a budú im očká žiariť, že sa im niekto aj venuje a počúva ich, teraz budem žiť na tejto myšlienke, jaj
toto ma potesilo =D
ale ak som nahodou namosurena nanho, tak pocuvam nejaku hudbu-...a ak je to fakt nieco velke, najviac padnu pesnicky, kde sa sklonuje slovo FUCK
To ma vie neskutocne rozveselit.