Neviem možno to odomňa znie dosť pesimisticko, ale niesom zúfalec. Čo Vás drží pri nádeji, živote, chuti do života?? Neviem co ma zmysel... hladat niekoho kto ma bude mat rad? ked si kvoli tomu tolko niektory vytrpia? alebo sa ucit stale nove veci?
hm. skôr to učenie nových vecí. vidina dovolenky, iných svetov. zábavy v práci. aj inde. vidina toho, že nájdem dokonalé pistácie. že vyzdraviem. vidina toho, že viem, že keď prídem domov, pes ma krásne privíta a usmeje sa.
nad takými vecami som sa aj ja tisíckrát zamýšľal ale nerobilo mi to extra dobre...skrátka mysli pozitívne a sústreďuj sa hlavne na to, čo máš rád ty sám...a nečakaj od niekoho iného, že ťa spraví šťastným, lebo toho sa nikdy nedočkáš
@kokinka nemôžem povedať všeobecne lebo nemám všeobecné merítko...teda mám ale nie je veľmi konkrétne... skrátka musí ma to zaujať... tak ako moje uši tak aj moje srdce
lebo sa teším... neviem na čo, kedy a ako, ale proste teším sa na niečo čo bude... teším sa na to, čo sa mi stane a nestane, čo budem mať a čo nie... teším sa keď tvorím, hrám hudbu, ktorá ma baví a teším sa na to, keď raz spravím niečo, čo sa bude ľuďom páčiť
@kokinka hej všimol som si...nakukol som do toho tvojho profilu Evanescence mám rád aj ja..síce ak vravíme o klavíry tak asi sa tu hodí spomenúť Amy Lee
no veľa vecí. že mám nejaké ciele, ako kariéra, zariadiť si vlastný život, osamostatniť sa. chcem byť s láskou svojho života až do konca, lebo sa bojím samoty. chcem mať zopár fakt dobrých priateľov. a možno to vyznie hlúpo, ale keď mi je nanič, smutno a som depresívna, tak to, čo ma dokonale poteší, sú moje srdcové seriály, bez nich by som nevedela žiť.
co mna drzi pri zivote? moja rodina priatelia aj skola pretoze nechcem bt duta ako bambus a este nadej v pravu lasku... ja som si uz toho vela vytrpela ale aj napriek tomu mma to drzi pri zivote
Pri živote ma drží priateľ, kamaráti a rodina... Klišé, ale pravdivé... no taktiež nejaká predstava toho, že ma niečo čaká... niečo, o čom ešte netuším. No taktiež viera, v splnenie mojich snov...
Pri živote ma drží láska a nádej, viera v lepšie časy... a keď mi je už ozaj ťažko tak to dáko prežívam, buď ťažko alebo s pomocou kamarátky alebo fľaše
Mňa držia pri živote veci, kôli ktorím sa mi oplati žiť, jednoduché veci, ktoré mám rád, priatelia, rodina, dobré žrádlo, spánok, hudba, smiech, zábava, láska atd.
Možno je to zlé, ale nejaký vysoký cieľ, alebo dôvod žiť nemám, žijem pre každodenné veci, ktoré milujem.
Toto bude asi stručné... Drží ma pri živote rodina, priatelia, ľudia, ktorým na mne záleží. Všetci mi vravia, že sa mám snažiť pre seba, robiť pre seba... Ja to nedokážem. Viem, že je to zle, lebo keď sa pominú, asi dosť upadnem, ale ja verím, že medzitým príde niekto nový, pre koho sa budem snažiť. Túto naivnú nádej do mňa vlievajú zas len moji blízky, keď vidím, ako sa o mňa starajú a chcú pri mne stále stáť Nie som veľký optimista a občas ma ovládnu čierne myšlienky, ale nikdy by som si neublížila alebo niečo podobné, pretože by som tým ublížila aj iným a to nechcem.
Svoj život som zasvätila ľuďom okolo mňa a od nich si beriem nádej aj chuť žiť ten život ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Mňa moje sny a ciele
nad takými vecami som sa aj ja tisíckrát zamýšľal ale nerobilo mi to extra dobre...skrátka mysli pozitívne a sústreďuj sa hlavne na to, čo máš rád ty sám...a nečakaj od niekoho iného, že ťa spraví šťastným, lebo toho sa nikdy nedočkáš
žijem a žijem rád...
a napriklad teraz od nich stale počúvam toto:
That I would like to know
And there are many places
That I wish to go
But everything"s depending
On the way the wind may blow
I don"t know what it is
That makes me feel alive"
Asi tak.
Možno je to zlé, ale nejaký vysoký cieľ, alebo dôvod žiť nemám, žijem pre každodenné veci, ktoré milujem.
Svoj život som zasvätila ľuďom okolo mňa a od nich si beriem nádej aj chuť žiť ten život ďalej
...no, zas tak stručné to nebolo