No tak toto by ma fakt zaujimalo... lebo vsetky baby do jednej ankety (ktoru cast tela mate najradsej na partnerovi) pisali ze ruky... cim vas tak fascinuju?
no čo ja viem kamoška mi povedala že sa v mužských rukách cíti bezpečne...a tiež je príjemné keď chalan chytí veľkými rukami babe tvár ... no a jako hovoril @pawlo dlhé prsty nie sú na škodu
tiež sa mi strašne páčia mužské ruky.. niečo mužné, niečo príjemné, chrániace, pevné a vedia byť nežné (teda by mali).. tiež sa mi to páči.. je to taký fajn pocit..
Muzske ruky su podla mna nieco bozske, ked som pozrela kamaratovi na jeho ruky, no ja som mala dost, take velke, jemne, teple, a zoberte ze vas timy rukami pohladi alebo obime. Ved to je zazrak. Kazde dievca sa musi hned citit bezpecne a nechce take objatie stratit...=D
pre mna osbne su chalanske ruky plne ochrany,dovery...su to ruky pri ktorych viem za sa nemusim nicoho bat ,ze ma ochrannia pred vsetkym a od vsetkeho..hoci vyzeraju tvrdo navonok,ale v skutocnosti su velmi jemne a nezne.
jeeej sak chalanske ruky su uzasne......ked treba tak su silne a take ochranujuce a inokedy zase nezne.....a juuuj sak supeeer co by ti robili bez ruk?
tie žily na povrchu a ..... sú strašne úžasné a ešte poznám pár chlapcov, ktorých ruky sú tak veľmi vhodné na nemravné myšlienky @mielikki a ... no proste chlapčenské, mužské- stále krásne, riadne a dokonalé a úžasné ľubim ich
@pawlo toto si napísal tak nebezpečne pekne že až tak ako tie ruky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
btw k diskusii, ja som do tej ankety nehlasovala tak ti neviem odpovedat
neviem prečo
(ale pozor,nie všetci majú krásne ruky! )...ale niektoré stoja za to
prečo? su takéé.. velké a pekné a sexi asú také moje
.. hrozne sa mi páči ked ma chytí za tváričku cítim sa tak útulne jeejoo
omg mám dlhé prsty jak zlodej
Ale inak ma dako nerajcuju . A najmenej ma rajcuju ked zu zovrete v past a letia na mna
@pawlo toto si napísal tak nebezpečne pekne že až tak ako tie ruky!