ked vas niekto ohovara a celkom okato???
no ja neviem ako ostatní ale som radšej, keď viem, že na mňa niekto kydá a povie mi to do očí ako keby to robil poza chrbát a aj keby tak je jedno ako ťa ohovára, proste na teba kydá a to je hlavné!
vsetky tie moznosti su dost lakave...ale najviac ma asi nasere ked ma nejaky hlupak presviedca o pravde ked to vlastne ani pravda neni...aj ked pravda je relativna taze vlastne tak isto asi serem aj ja toho hlupaka
To bola dilema... nakoniec som dal to nepochopenie.. ale rovnakou miero platí aj to s tým hádaním.. Ono je to väčšinou prepojené. Treba vedieť ustúpiť.. a dať tomu šancu na zmierenie a porozumenie.. nech sa deje čokoľvek.
ked vam niekto skoci po 5krat do reci - prezijem...
ked musite robit nieco, co nechcete - nenavidim to, to ma dokaze nasrat
ked vas niekto ohovara a celkom okato - je mi jedno co si o mne vacsina ludi mysli
ked sa hadate a viete ze je to strasne zbytocne - ved raz sa aj tak uzmierime..snad
ked sa ucite a dostane aj tak zlu znamku - tak toto dokaze fakt nasrat... :/
ked vas niekto nechape a ani sa nesnazi pochopit vas - a toto takisto..ale uz som sa s tym zmierila ze mne nechape asi nikto, takze uz im to nezazlievam ze sa ani nesnazia pochopit ma,pretoze aj tak to nema zmysel aby ma niekto chapal
ked vas niekto nechape a ani sa nesnazi pochopit vas .... ale iba vprípade ak by som to odtoho cloveka čakal by som ho mal rád by ma to dost ranilo asi
Keď sa ma niekto po tom čo vstanem niečo pýta.
Keď náš malý sused o šiestej ráno cez víkend vybehne na ulicu a začne tam na plnú hubu revať.
Keď dostanem zlú zámku len preto,že ma ten profák nemá rád.
Keď sa niekto tvári,že vás pozná ale popritom o vás nič nevie.
Keď musím v sobotu ráno vstavať o ôsmej...
keď sa učím ako besná 5hodín denne a nakoniec dostanem 3 alebo 4 akoby som sa vôbec neučila..no tak to sa nemusím učiť vôbec a dostanem tú istú známku!
keď mi niekto 5xskočí do reči? to by ma nikdy nedokázalo vytočiť..keď musím robiť niečo čo nechcem ?.. tak sa nato proste vykašlem..alebo ma chytí len chvíľkový ošiaľ zúrivosti ale za pár sekúnd prejde..keď ma niekto ohovára ? takí ľudia ma absolútne netrápia ani ich hlúpe reči ...keď sa hádam a viem že je to strašne zbytočné? tak sa nehádam keď sa učím a dostanem aj tak zlú známku? zasmejem sa jak som blbá.. ale nenahnevá ma to..keď ma niekto nechápe a ani sa ma nesnaží pochopiť? nezáájem.. nestojím o takých ľudí.. .. nič z toho ma nedokáže úplne nahnevať.. mňa vytáčajú úplne iné veci.. ako napríklad keď má niekto rasistické a šovinistické názory.. je to primitívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no ja neviem ako ostatní ale som radšej, keď viem, že na mňa niekto kydá a povie mi to do očí ako keby to robil poza chrbát a aj keby tak je jedno ako ťa ohovára, proste na teba kydá a to je hlavné!
ked musite robit nieco, co nechcete - nenavidim to, to ma dokaze nasrat
ked vas niekto ohovara a celkom okato - je mi jedno co si o mne vacsina ludi mysli
ked sa hadate a viete ze je to strasne zbytocne - ved raz sa aj tak uzmierime..snad
ked sa ucite a dostane aj tak zlu znamku - tak toto dokaze fakt nasrat... :/
ked vas niekto nechape a ani sa nesnazi pochopit vas - a toto takisto..ale uz som sa s tym zmierila ze mne nechape asi nikto, takze uz im to nezazlievam ze sa ani nesnazia pochopit ma,pretoze aj tak to nema zmysel aby ma niekto chapal
Keď náš malý sused o šiestej ráno cez víkend vybehne na ulicu a začne tam na plnú hubu revať.
Keď dostanem zlú zámku len preto,že ma ten profák nemá rád.
Keď sa niekto tvári,že vás pozná ale popritom o vás nič nevie.
Keď musím v sobotu ráno vstavať o ôsmej...