Čo vás najviac priťahuje, odpudzuje na opačnom pohlaví?
Nedávno som videla článok o tom že čo najviac mužov priťahuje na ženách. Prieskum bol ale pri mužoch asi stredného veku a celkom by ma zaujímal váš názor
Samozrejme sa môžu zapojiť aj ženy. čiže písať o mužoch.
Prvoradý je vzhľad a výzor. Kto tvrdí opak, je len pokrytec. Nehovorte, že na opačnom pohlaví si všimnete ako prvé "povahu a "dobrú dušičku" dotyčného/dotyčnej.
Povaha sa stáva kľúčovou až v procese samotného spoznávania sa a vzťahu. Bez výzoru to však nie je možné...
Z výzoru najviac oceňujem peknú tvár, dlhé rovné vlasy, dlhé nohy
Z povahy najviac oceňujem: inteligenciu, schopnosť vyjadrovať sa, komunikatívnosť, vernosť, a akúsi už ústálenosť živ. priorít a názorov - nie som priveľmi na tínedžerky, ktoré behajú po diskotékach a majú potrebu sa každý týždeň a víkend niekde opíjať a žúrkovať.
@nemammeno Moc ste ma nepochopili, jansé každeho pritauje hunmor atd atd, ale myslela som skôr niečo konkrétnejšie, ako napríklad v tom článku písali že ho pritahuje ked baba vystupuje z auta, alebo ked si jeho manželka da jeho kravatu atd atd
pritahuju ma svalnate ruky a take dlsie vlasy (ale nie metalovo dlhe) a hnede oci, dobry vkus pre modu. z povahy ma pritahuje inteligencia, rozhlad, vtip a zmysel pre ironiu. odpuduju ma chlpy, smrad, siroke rifle a slipy. z povahy ma odpudzuje trapny chtic zaujat za kazdu cenu, chvalenkarstvo a to ked su chalani vyslovene odkazani na peniaze svojich rodicov a este sa tym chvalia.a vrcolne ma odpudzuje neambicioznost
Čiernovlasý modrooký, vlasy také dlhšie, zmysel pre humor, verný, aby ma bral takú aká som, pekne vypracovaný, ale nie väzba, športový, ale nie visiaci na športových kanáloch, s náušničkou a piercingom , a so strniskom, a tiež pasikom chĺpkov od pupka dole, pekne sa obliekajúci, bez sprostých rečí, čo by so mnou hral videohry a športoval
tvár, ramená, hlas... celkovo vyžarovanie, schopnosť ma rozosmiať a byť "kamarátom do dažďa" (aj do slnka)... odpudzuje ma keď si ma neváži, je vulgárny, zanedbáva hygienu, tiež keď má potrebu vkuse sa niekde ožierať
@firestorm vidíš? pre toto mám rád internet, umožňuje mi ako prvú si všimnúť povahu a dušu a myšlienky a nepletie mi do toho také (prinajmenšom ešte v prvom momente) nepodstatnosti ako výzor. som pokrytec?
priťahuje ma hlavne charizma...to čo sa nedá definovať..buď to chalan má alebo nie potom úsmev ? a z vlastností cieľavedomosť ..neznášam tie typy, čo skončia školu a dni trávia sedením doma na zadku prípadne v nejakej zašívarenskej práci a víkendy pod obraz boží s partiou....takí , čo nemajú žiaden smer ..
Budem úprimná.. celkovo výzor, postava a najmä výška.. najlepšie sa cítim pri niekom aspoň o hlavu vyššom /185aspoň/.. svaly nie sú podstatné.. udržiavaný,navoňaný.. a s charizmou.
Neznášam trápny humor, to radšej nech je ticho.. prehnanú "inteligenciu" a veľké ego..
pritahuju ma pekne zeny, odpudzuju ma skarede...co si budeme klamat...avsak nemam presnu definiciu zenskej krasy - pacia sa mi aj ciernovlasky, aj blondinky, aj modroocky, zelenoocky, hnedoocky, aj nizsie, aj vyssie (ale nie prilis), s malymi kozami, s vacsimi kozami (ale nie extremne), takisto ma potesi pevny zadocek atd.....odpudzuju ma zeny, co sa o seba nestaraju a posobia viac ako chlap nez ako zeny (aj spravanim), takisto fajciarky, alkoholicky, nemam rad ani prilis zmalovane pipiny ...co sa tyka povahy, strasne ma odpudzuje "chlapske spravanie", agresivita, dominantnost a to ak chce zena riadit moj zivot (do vsetkeho keca, ma pripomienky atd.).....
Nic nieje hadam horsie ako cigareta v ustach u bab. A ako druhe ked je ozrata na mol. A co pritahuje toho moze byt vela. Podstata je aby tam neboli tie dva spomenute zapory.
Pritahuje : Ani mi moc o výzor nejde, ale mam rada keď sa chalan o seba stará, maká na sebe a nesedí stále za compom ako knedla. Tiež mam rada, ked chlapec pekne vonia. Z povahy asi zmysel pre humor, všeobecná inteligencia - tým myslím že abynebol úplne vygumovaný, úprimnosť a schpnosť vedieť prejaviť svoje city.
Odpudzuje: Keď sa zanedbáva , smrdí , príliš vulgnarny slovnik a sexuálne narážky , fajčenie a časté ožieranie sa, arogantnosť a namyslenost
@teriq@dsimca a to musia byt rifle? mam take fajn gate jedny a som rozmyslam ked naberiem este zo dva kilo sa pokusim spravit "umelecno" foto ala method, a to nie je bad idea, ze len v nich a cele take tmave,
@matwejo tak ja osobne zbožňujem chalanov v rifliach a najlepšie je, keď je ešte nejaký opasok s reťazou. To je moje inak záleží od gatí Možno by boli ideálne, neviem posúdiť, keď som nevidela
@matwejo ja som to skonkretizovala na rifle, lebo ten môj nosí len rifle a zamýšľala som sa, kedy ma tak že priťahuje zakaždým...ale myslím, že ak budeš mať fotku a la @method tak si gate nik ani nevšimne
jedine, cim ma moze muz zaujat su prirodzene blond vlasy, to ho automaticky posuva do "uzsieho vyzoru". samozrejme najdu sa i vynimky, ale o tych je zbytocne pisat, pretoze ich je velmi malo a vyskytuju sa velmi zriedka (v takom pripade musi mat ten muz v sebe nieco velmi vynimocne, neviem definovat co presne to je).
..to by sme tu boli do rána... ale tak oči, chrbát-najmä plecia, ruky (veľmi), vôňa klasického old spice, jamky pri úsmeve, znamienka, jazvy, keď má polodlhé vlasy tak čelenka.. a z tých takých povahových svojský humor, všeobecný prehlad ale nie ten typ chlapca čo všetko vie, všade bol a všetko zažil, keď sú chlapci pozorní a všímajú si maličkosti.... a na tom mojom ma priťahuje: spôsob akým ma objíma, to ako ma pohladí po chrbáte keď ho poprosím aby mi zapol šaty, ako sa na mňa pozerá keď sme niekde na pláži alebo len tak vonku a je tam milión iných krásnych báb a všíma si iba mňa, keď sa priblíži zo zadu odhrnie mi vlasy, ovonia ma a bozká...
Modré oči, tmavá pokožka (nie róm), tmavé vlasy, bez piercingu, s tunelmi v ušiach (stačili by 2,5 cm), klobúk, kabátik... taký elegantný by mal byť A môžu byť aj trošku fúziky...
Ale samozrejme ide o povahu: Inteligentný (nie moc), zmysle pre humor, komunikatívny-mal by sa vedieť vyjadrovať
Takého asi nenájdem ale videla som jedného takého na obrázku, tak sa sním hádam niekedy v živote, na mojej ceste okolo sveta stretnem
Tak... Mna pritahuje moj chalan (takmer pri vsetkom co robi, v tom ako vyzera a aky je...)
Napriklad jeho vlasy po plecia - ked ma nimi postekli po tvari, ked je zamysleny a pozera do zeme, tak mu tak visia cez pol ksichtu.
Alebo ked si ide zapalit, tak nez vyhrabe zapalovac, tak si necha cigaretu v ustach. Vyzera pri tom hrozne na zozranie (v kombinacii s tymi vlasmi a trochu zamracenym pohladom -> nevie najst ohen).
Hodiny rozplyvania sa nad oblacikom ... a nakoniec to v zivote aj tak dopadne uplne inak. A vsetky oblaciky sa dobrovolne-nasilu prisposobia, alebo stratia.
Ja si vždy všimnem oči, vlasy a úsmev...aj pery resp. a to najdôležitejšie prirodzenosť, pretože dnešné dievčatá chodia ako klauni (česť výnimkám) a kebyže im vrazím tak to neucítia cez tú 5 cm vrstvu makeupu a najradšej mám ten kontrast ked hlavu má zmachlenú skoro do čierna a krk je biely a povahovo...to vystihuje moje spolužiačky...pekné, ale keď otvoria pysk, tak "utíkej Foreste" ale ja som tú krásnu a normálnu našiel
Je to veľmi relatívne, pretože osobne si myslím, že nikto nemá svoj jediný ideál, ktorého sa drží...
Na tvári ma priťahujú oči a úsmev.
Oči - je jedno akej farby, ale olemované tmavými mihalnicami (predpoklad na tmavé vlasy) - hociktoré potom vyzerajú dobre...Ale mám slabosť pre hnedé.
Úsmev - skrátka pekný.
Na mužskej postave sa mi veľmi páčia ramená, ruky a chrbát (trojuholník). Ale asi ide skôr o nejakú celkovú stavbu, nie o svaly.
A potom, čo sa ešte výzoru týka, taká...upravenosť. Páčia sa mi krátke vlasy, trochu upravené. Ale záleží aj na tom, akému chalanovi čo pristane....niektorým idú aj tie dlhšie
Ďalej nejaký vkus na oblečenie. Je jedno aký, ale nech je to vkusné. Aj oblek je sexi, aj tielko so žabkami a bermudami je sexi...skrátka, nech sa mu to hodí a nech v tom vyzerá dobre.
Páči sa mi udržiavané strnisko - väčšine chlapov to pristane a vyzerajú lepšie ako dohladka vyholení.
A ešte sa mi páčia aj nejaké tie "rebélie" - kérky, piercingy, náušnice...nemusí to byť za každú cenu - hlavne ak sa mu to nehodí.
Priťahujú ma chalani s gitarou.
Je sexi, keď vie chlap tancovať.
Čierne košele sú sexi.
Niektoré módne doplnky sú sexi, ak sa chlapom hodia.
Nepáčia sa mi dlhé vlasy. Ale nepopieram, že na základe povahy a iných príťažlivých vecí na ich zovňajšku sa mi nepáčili aj takí chalani.
Nepáčia sa mi brady a fúzy.
Nie som vysadená na blonďákov.
Nepáčia sa mi príliš "ulízaní" chalani a metrosexuáli.
Je hnusné, keď chalan smrdí.
Protivia sa mi dready, všelijaké výstredné piercingy, tunely a pod.
Ponožky v šlapkách! Podkolienky v teniskách + šortky!
Nepáči sa mi ,keď je chlap "ovešaný" reťazami, na každom prste má prsteň a pod.
Povahovo:
páči sa mi, keď sa chlap vie rozprávať, diskutovať. Chlapi, ktorí vedia hovoriť o svojich citoch. MUSÍ byť vtipný - nepoznám babu, ktorú by zaujal chalan, ktorý nie je vtipný. Páči sa mi, keď má chlap svoj názor, vie ho vyjadriť, ale nebude sa kvôli nemu hádať do krvi(aby toho druhého presvedčil, že ON má pravdu).
Páčia sa mi chlapi, ktorí vedia lichotiť, zvádzať, ale sofistikovane. Páčia sa mi, keď sú prirodzení, nenútení, ležérni.
Nepáči sa mi, keď má chlap cynický, sarkastický humor, keď robí vtipy na základe nedostatkov alebo chorôb iných ľudí, to je kruté. Nepáčia sa mi namyslení chalani, ktorí si myslia, že sú pupok sveta. Nepáči sa mi, keď má chlap choré priority. Neznášam, keď si chlap nevie priznať chybu. A nikdy sa mi nepáčili chlapi, ktorým ide LEN o sex. Takých spoznám na sto metrov.
krehká postava a nevinný výraz tváre ale zas nie som na to až tak vysadený to len pre prvý dojem. potom ešte oči a úsmev ale to nevim definovať. porste naň pozriem a viem či sa mi páči alebo nie všeobecný prehľaď, možnosť kecať hodiny a zmysel pre humor
neznášam afektované dramatičky čo zas melú až priveľa a príslovie dvakrát meraj a raz strihaj im nič nehovorí =D
@fleur1301 ty si super mne sa páčia nedostatkové skupiny...
Proste hnedé oči+blond vlasy, modré oči+tmavé vlasy, ale nie ryšaví...hudobníci, tanečníci, na matiku, super kresliaci, pekne píšuci, tichší, veľmi vtipní, rozprávači historiek, čo trošku dramatizujú a všetko mierne preženú, mierni extrémisti, na bojové umenia, na pc, vkuse ich počuť, nemrhajú voľným časom, majú záujmy, proste, keď je do niečoho úplný maniak, to ma trochu očarí , udržuje si poriadok , je nejaký majster v dačom veľké dlane, veľké chodidlá, dlhé končatiny...veľká hruď a ták súmerný nos, pekné uši, pekná línia vlasov, ďalej široké ramená, jazdí na motorke alebo na aute , pekne sa oblieka, nerozoberá politiku a systém máme rovnaký hudobný vkus, má rád rovnaké filmy, používa slová, aké zriedka počujem mimo svojej rodiny... aspoň o hlavu vyšší, vie dať záujem o dievča najavo ,,ohrabane" , je to kurevník , je starší, proste nejako nedosiahnuteľný vyšportovaný, v jeho prítomnosti sa cítim špeciálna a cítim nejaký potenciál flirtu , cítim sa pri ňom ako žena alebo aspoň sebaistejšie, taký pocit spriaznenosti rozpráva so mnou pekne , oholená tvár ateista, pekné oči a pery, uši nad úrovňou obočia, ostré črty tváre, skôr štíhly dlhší krk , krátke krátke vlasy, pekná pleť ostrihaný na kohúta nenadáva na mačky a nezdôrazňuje o koľko lepšie sú psy nechová hlodavce, pomáha doma príliš sa nestará o názor okolia. Nie je to alkoholický partyduch a nefajčí marihuanu ani nedroguje, alebo ma aspoň nenúka cigaretami a iným pod obraz boží dostávajúcim prostriedkom...
obzvlášť ma odpudzujú nagelovaní idioti so svetríkmi s V výstrihom a dokonca ružovými ale ako nemám predsudky a to čo sa mi páči som písala už asi milión krát
@sapphirizing chcela som ti to vypisovať...ale načo. Môj manžel je väčšina z toho, čo si napísala....každý ma iné ideály, a to, že mám ideály, neznamená, že ich mám aj doma Milujem ho aj keď nie je presne to, čo som si vysnila, lebo ani ja určite nie som to, čo si vysnil on. A toto je realita, nie sen.
Napísala si to inak ako ja, ale vo väčšine tvojho textu som našla môjho manžela Ale veľa iných vecí som (pred ním) považovala za sexi...a stále pre mňa sú. Ale milujem toho, koho mám doma.
Ale to neznamená, že sa nemôžem POZREŤ aj na iného A viem, čo mi na mužoch imponuje.
@fleur1301 aha tak nie som si istá, či sme sa pochopili. Asi som mala dať dva entery za vetou ,,ty si super " ono ostatné bolo vlastne vyjadrenie na otázku fóra, na ktorú odpovedal každý po svojom a nie špeciálne na teba k tebe som sa vyjadrila, pretože ma potešilo, že sa niekto vyjadruje tak obšírne ako sa niekedy zvyknem ja ( vzhľadom na krátku dobu, ktorú tu pôsobím by to mohlo byt považované možno za aroganciu ) a tak som sa vďaka tebe vyjadrovala so slobodnejším pocitom na duši no ale tvoj ideál je vcelku okej a uznávam, podobný môjmu len ja nemám rada na chlapoch rebélie ako tetovania, piercingy a tď a tiež to tak beriem, že je dosť možné, že svoj ideál nenájdem v plnom znení ale tak je to zaujímavé, že ty máš môj väčšinový ideál!!!! vráť mi ho ! ale nie, veď ja mám možno ešte takého niekde voľného pre mňa, ktorý to splní všetko a ešte možno aj stretneme v tomto živote však jasné, že ženám sa páči mnoho konkrétnych chlapov tak ako mužom sa páči veľa rôznych žien ako by sme boli vďační za svojho vyvoleného, keby sme už dokonca života po svadbe dajme tomu nevnímali ostatných naokolo, ako vyzerajú a ich správanie
@fleur1301 hej a možnože sú tie naše ideály dvaja takmer rovnakí a líšia sa len tými vlasmi a očami tak keď je už modré + tmavé obsadený, mám si vybrať blond + hnedé ale zase neplatí to vždy sa veľmi zamilujem do tmavookého +tmavovlasého keďže realita a ešte nepáči sa i strnisko, pre mňa je lepšie do hladka košele sa mi páčia vo všeobecnosti veľmi a nemusí to byť práve čierna niektoré módne doplnky skôr s tým nesúhlasím málokedy vedia, čo im pristane ale niekedy sa mi páčia kǒzené náramky s tými dlhými vlasmi to mám úplne rovnkao brady a fúzy presne!! a ja skôr som vysadená na blonďákov ale zase je to viac o tej kombinácii s očami. Lenže je to aptaké plusko no ulízaní chalani to neviem...keď sa o seba starajú, tak je to super, ale zase gél a takéto veci na vlasy sú divné a najhoršie ak sú takí od ucha k uchu usmiati, vždy po ruke s komplimentom, slizáci metrosexuáln to neviem, ale ja by som sa o neho možno chcela v tomto smere starať smradľavý jedinec je proste ťažko akceptovateľná položka dreadatý sa mi páčil jeden ale zase s tunelom, to ešte nie a úplne neznášam chlapov, ktorí nosia šperky! Prsteň na ruke to je koniec, veľmi nesympatické ja zase nemám veľmi rada citovo otvorených chlapov...môj otec je samí cit hento tamto, rozprávať vie o všetkom ale keď dôjde na činy, často to nesedí na jeho slová, tak sa mám na pozore, lebo by som nechcela dopadnúť ako moja mama...zase aj chalani ktorí rozprávajú o tom čo majú radi a sú takí citovo založení, to ma nejak neberie, je mi nesympatické, keď vidno ako sa rád počúva... mám radšej keď vie porozprávať svoje zážitky alebo ako niečo vníma on, než nejaké monológy a nakoniec ho ani nezaujíma, čo si o tom myslím a nepočúva, kam smerujem, len rozpráva akoby všetko z jeho úst bola perla. K rozprávaniu o citoch treba charakter, lebo niektorí vedia dosť dobre zneužívať citlivejšie povahy, takže zo seba urobia chúďa a prekrútia skutočnosti, aby získali uznanie...to neznášam - trollovia, moja - nočná mora
Keď nie je vtipný, je to ozaj bieda...a
E takého poznám snáď jedného na planéte podľa mňa je bežné stretnúť aspoň trochu vtipného chalana a tiež mám rada, keď chalan vie, že jeho názor má svoju hodnotu aj napriek tomu, že sa nevyjadrí posledný alebo extra hlučne keď o svojom názore ešte presviedča ženu tak to fakt smiešne hej, je dobre, keď sa vie chalan nenápadne votrieť pod kožu a ani si neuvedomím, kedy som ho začala mať rada z cynizmu tiež nemám práve pocit dobroty, ale zas niekedy je sranda si tak zavtipkovať ( len asi by som s takým nechcela mať práve vzťah ) pupky sveta sú také časté javy a stále sa nájde ďalší, ktorý si myslí, že je jediný chlap, ktorý sa nevie ospravedlniť je na nervy! neviem, čo sú choré priority ale tak, určite by sme sa mohli zhodnúť v tom, na čom nám obom záleží najviac alebo aspoň počas toho vzťahu a ten, ktorému ide len o sex to má napísané v pohľade a taktiky mu nepomôžu
Čo ma nepriťahuje? Odpoveď, keď o niečo požiadam že: ,,Za fajku", a iné skvosty Rozosmeje ma to, ale nepriťahuje ma to. A celkovo také vtieranie sa nemusím.
priťahujú ma modré oči, príjemný hlas, pekný úsmev, zmysel pre humor, inteligencia, a XY vecí ďalších iných.
a odpudzujú ma submisívni chlapi, viditeľné svalstvo, keď sa chlap chová ako uplné prasa, a zase veľa veľa ďalších vecí na ktoré si práve teraz môj napoly spiaci mozoček nemôže spomenúť
@sapphirizing áno, vidím, že si taká "tlčhuba" ako ja
No, ja neočakávam, že sa môj chlap po svadbe neobzrie za žiadnou babou, ale nech mi je verný Častokrát hodnotíme baby alebo chlapov obaja...on vie rovnako povedať, že nejaký chlap vyzerá dobre, ako je viem povedať, že nejaká baba je pekná
Presne také doplnky som mala na mysli...niekomu sa napr strašne hodia kožené náramky (aj tie nosí môj muž , niekomu arafatka atď atď...ale nie každý doplnok sa hodí každému...
Nagélovaný nemusí byť ulízaný, mne sa páčia také "strapatiny" alebo "ježkovia", ak sa to chalanom hodí...ten ulízaný style á la 40. roky sa ani mne nepáči
No, to s tými citmi je otázne - bolo by fajn, keby sa chlapi vedeli častejšie vyjadriť (hlavne vo vzťahoch) o svojich pocitoch, lebo keď ti nechce nič povedať, tak ťažko prídeš na príčinu problému...samozrejme, že to nemôže byť prehnané, že dáva monológy, hlavne keď nesedia s jeho činmi...
Choré priority? Napr. je preňho dôležitejšie ísť s kamarátmi na pivo, keď ti...čo ja viem, umrela kamarátka a ty si na prášky a potrebuješ oporu...alebo radšej bude ťukať do počítača, ako by mal ísť s tebou do kina...uprednostňovanie rodiny pred priateľkou ZA KAŽDÝCH okolností (nie že by rodina nebola dôležitejšia ako baba s ktorou je 2 mesiace) - aj keď napríklad rodina kydá pred ním na priateľku a neoprávnene....atď...
Asi sa tu nikomu nepáči to čo mne. Ale nie, každý má iný vkus. Môj ideál je cca.:
Samizrejme pekná sexi postava Oči hnedé alebo zelené, Vlasy svetlohnedé alebo blond , ale radšej nejaké zelené alebo modré mala by mať proste pekný zadok a prsia ( niektoré baby nemajú skoro ani viditelné a prídu mi sexi ) , určite nejaký piercing a/alebo tetovanie, ak tetovanie tak minimálne nejaké veľké. Mala by mať určite nejaké pekné nechty ( nie dlhé, ale proste pekné. Ja napr. milujem ak má baba čierne nechty ) Dievča by sa nemalo nejako skrývať, mám rád keď chodí aj v zime von proste v tričku. Hygiena nemusí byť nejaká prehnaná že sa kúpe každú hoďku. Či fajčí to mi nevadí, ale nemala by byť nejaká čo stále niečo hulí alebo do seba leje nejaký alkohol. Povahovo mám rád skôr také nie veľmi inteligentné, môže byť baba aj vulgárna vpohode Ak sa správa ako taká kur*ička tak to je ešte OK. Ale len ak sa správa. Ak zasa oje*e každého druhého ktorého uvidí tak to nie. Mala by byť aktívna, ako sa hovorí aj, diskotékovej povahy Proste "šaľena" To by bol môj názor. Každý však má svoj "štýl" , alebo skôr ide podľa svojho vkusu. Nikomu týmto nehovorím aké by mali mať radi baby. Ale ja by som prijal rád nejaké takéto .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
.
.
.
ale nie...
.
.
.
neviem...
Povaha sa stáva kľúčovou až v procese samotného spoznávania sa a vzťahu. Bez výzoru to však nie je možné...
Z výzoru najviac oceňujem peknú tvár, dlhé rovné vlasy, dlhé nohy
Z povahy najviac oceňujem: inteligenciu, schopnosť vyjadrovať sa, komunikatívnosť, vernosť, a akúsi už ústálenosť živ. priorít a názorov - nie som priveľmi na tínedžerky, ktoré behajú po diskotékach a majú potrebu sa každý týždeň a víkend niekde opíjať a žúrkovať.
odpudzuje- opak toho čo priťahuje
Odpudzuje: zanedbany vyzor, hlupost, povrchnost, lenivost
Pritahuje ked je to opak
a nemám rada veľa svalov a tak
charakter: intelekt, introverzia, zmysel pre humor
charakter: dobrosrdecnost uprimnost humoristka musi byt komunikativnost aa celkova charizma ktorou kludne moze prekryt vyzor
odpudzuje keď je povrchný, namyslený, hlúpy...
odpudzuje- vyška (pod 186 ani nejdem)
...počkaj, v tých knihách je postava čo sa volá Grey?
to dáva tomu názvu úplne nový význam, on sa určite vyskytuje priebežne v celej knihe, vstúpi do deja 50krát, a každý raz má iné slnečné okuliare!
Podľa mňa teda...
to ze krvacaju raz mesacne a to bez boja -
odpudzuje ma ked sa musi tvarit ze je pan alebo furt slope, ked v kazdej vete pouzije nadavku, smrad, prilis vela chlpov, zle zuby :/
priťahujú ma poväčšine holohlaví alebo tmavovlasí chlapi . Zelené alebo veľmi tmavé oči . Obleky.
a povaha : zmysel pre humor, milý no zároveň mierne arogantný chlap!
ale čosi, takého asi v živote nestretnem, a keby aj hej, tak odpadnem...je to proste vysnivany chlap, ale kto už našiel svoj ideál?
a odpudzujú ma škaredé krky
odpudzuje ma napr. keď je chlap tzv. "šampón"... atď. nechce sa mi nad tým momentálne premýšľať...
Neznášam trápny humor, to radšej nech je ticho.. prehnanú "inteligenciu" a veľké ego..
"myslím si že som najsuper a proste CHCEŠ MA"
"som chudiatko nikto ma nemá rád ľutuj ma"
"mám veľa peňaze môžem si ťa kúpiť"
A priťahujú ma nenormálne divné veci.
Fakt, normálne som si tak uvedomila, že neviem, či by som samu seba vedela zbaliť...
Odpudzuje: smrdí
Odpudzuje: Keď sa zanedbáva , smrdí , príliš vulgnarny slovnik a sexuálne narážky , fajčenie a časté ožieranie sa, arogantnosť a namyslenost
Modré oči, tmavá pokožka (nie róm), tmavé vlasy, bez piercingu, s tunelmi v ušiach (stačili by 2,5 cm), klobúk, kabátik... taký elegantný by mal byť A môžu byť aj trošku fúziky...
Ale samozrejme ide o povahu: Inteligentný (nie moc), zmysle pre humor, komunikatívny-mal by sa vedieť vyjadrovať
Takého asi nenájdem ale videla som jedného takého na obrázku, tak sa sním hádam niekedy v živote, na mojej ceste okolo sveta stretnem
Tak... Mna pritahuje moj chalan (takmer pri vsetkom co robi, v tom ako vyzera a aky je...)
Napriklad jeho vlasy po plecia - ked ma nimi postekli po tvari, ked je zamysleny a pozera do zeme, tak mu tak visia cez pol ksichtu.
Alebo ked si ide zapalit, tak nez vyhrabe zapalovac, tak si necha cigaretu v ustach. Vyzera pri tom hrozne na zozranie (v kombinacii s tymi vlasmi a trochu zamracenym pohladom -> nevie najst ohen).
Alebo jeho ruky ..
...ked hra na gitare....
...ked hra na bicie...
...jeho krk > na zahryznutie
no a este kopec dalsich veci
ooo aaaano...este brusko :3
pod páperím mám namysli toto
A povahovo mam najradsej zeny, ktore su nezne, mile, citlive, inteligentne, so vseobecnym prehladom a piju pivo krigel v ruke zeny je naozaj sexy
Je to veľmi relatívne, pretože osobne si myslím, že nikto nemá svoj jediný ideál, ktorého sa drží...
Na tvári ma priťahujú oči a úsmev.
Oči - je jedno akej farby, ale olemované tmavými mihalnicami (predpoklad na tmavé vlasy) - hociktoré potom vyzerajú dobre...Ale mám slabosť pre hnedé.
Úsmev - skrátka pekný.
Na mužskej postave sa mi veľmi páčia ramená, ruky a chrbát (trojuholník). Ale asi ide skôr o nejakú celkovú stavbu, nie o svaly.
A potom, čo sa ešte výzoru týka, taká...upravenosť. Páčia sa mi krátke vlasy, trochu upravené. Ale záleží aj na tom, akému chalanovi čo pristane....niektorým idú aj tie dlhšie
Ďalej nejaký vkus na oblečenie. Je jedno aký, ale nech je to vkusné. Aj oblek je sexi, aj tielko so žabkami a bermudami je sexi...skrátka, nech sa mu to hodí a nech v tom vyzerá dobre.
Páči sa mi udržiavané strnisko - väčšine chlapov to pristane a vyzerajú lepšie ako dohladka vyholení.
A ešte sa mi páčia aj nejaké tie "rebélie" - kérky, piercingy, náušnice...nemusí to byť za každú cenu - hlavne ak sa mu to nehodí.
Priťahujú ma chalani s gitarou.
Je sexi, keď vie chlap tancovať.
Čierne košele sú sexi.
Niektoré módne doplnky sú sexi, ak sa chlapom hodia.
Nepáčia sa mi dlhé vlasy. Ale nepopieram, že na základe povahy a iných príťažlivých vecí na ich zovňajšku sa mi nepáčili aj takí chalani.
Nepáčia sa mi brady a fúzy.
Nie som vysadená na blonďákov.
Nepáčia sa mi príliš "ulízaní" chalani a metrosexuáli.
Je hnusné, keď chalan smrdí.
Protivia sa mi dready, všelijaké výstredné piercingy, tunely a pod.
Ponožky v šlapkách! Podkolienky v teniskách + šortky!
Nepáči sa mi ,keď je chlap "ovešaný" reťazami, na každom prste má prsteň a pod.
Povahovo:
páči sa mi, keď sa chlap vie rozprávať, diskutovať. Chlapi, ktorí vedia hovoriť o svojich citoch. MUSÍ byť vtipný - nepoznám babu, ktorú by zaujal chalan, ktorý nie je vtipný. Páči sa mi, keď má chlap svoj názor, vie ho vyjadriť, ale nebude sa kvôli nemu hádať do krvi(aby toho druhého presvedčil, že ON má pravdu).
Páčia sa mi chlapi, ktorí vedia lichotiť, zvádzať, ale sofistikovane. Páčia sa mi, keď sú prirodzení, nenútení, ležérni.
Nepáči sa mi, keď má chlap cynický, sarkastický humor, keď robí vtipy na základe nedostatkov alebo chorôb iných ľudí, to je kruté. Nepáčia sa mi namyslení chalani, ktorí si myslia, že sú pupok sveta. Nepáči sa mi, keď má chlap choré priority. Neznášam, keď si chlap nevie priznať chybu. A nikdy sa mi nepáčili chlapi, ktorým ide LEN o sex. Takých spoznám na sto metrov.
To ma napadlo z brucha.
a odpudzuje ked hocijak inac
- ešte že som ho nečítal.
Niečo konkrétne, že sa snaží nepoužívať vulgarizmy, úsmev na tvári...
Po povahovej stranke, ked nie su inteligentni alebo su namysleni.
PRITAHUJE: Stylovi chalani, pekna tvár, prirodzena inteligencia, zmysel pre humor
neznášam afektované dramatičky čo zas melú až priveľa a príslovie dvakrát meraj a raz strihaj im nič nehovorí =D
Proste hnedé oči+blond vlasy, modré oči+tmavé vlasy, ale nie ryšaví...hudobníci, tanečníci, na matiku, super kresliaci, pekne píšuci, tichší, veľmi vtipní, rozprávači historiek, čo trošku dramatizujú a všetko mierne preženú, mierni extrémisti, na bojové umenia, na pc, vkuse ich počuť, nemrhajú voľným časom, majú záujmy, proste, keď je do niečoho úplný maniak, to ma trochu očarí , udržuje si poriadok , je nejaký majster v dačom veľké dlane, veľké chodidlá, dlhé končatiny...veľká hruď a ták súmerný nos, pekné uši, pekná línia vlasov, ďalej široké ramená, jazdí na motorke alebo na aute , pekne sa oblieka, nerozoberá politiku a systém máme rovnaký hudobný vkus, má rád rovnaké filmy, používa slová, aké zriedka počujem mimo svojej rodiny... aspoň o hlavu vyšší, vie dať záujem o dievča najavo ,,ohrabane" , je to kurevník , je starší, proste nejako nedosiahnuteľný vyšportovaný, v jeho prítomnosti sa cítim špeciálna a cítim nejaký potenciál flirtu , cítim sa pri ňom ako žena alebo aspoň sebaistejšie, taký pocit spriaznenosti rozpráva so mnou pekne , oholená tvár ateista, pekné oči a pery, uši nad úrovňou obočia, ostré črty tváre, skôr štíhly dlhší krk , krátke krátke vlasy, pekná pleť ostrihaný na kohúta nenadáva na mačky a nezdôrazňuje o koľko lepšie sú psy nechová hlodavce, pomáha doma príliš sa nestará o názor okolia. Nie je to alkoholický partyduch a nefajčí marihuanu ani nedroguje, alebo ma aspoň nenúka cigaretami a iným pod obraz boží dostávajúcim prostriedkom...
Odpudzujú malí a detinskí
A odpudzuju ma melancholické typy ako som ja prisambohu že mať vedla seba niekoho podobného tak ho znesiem zo sveta
Napísala si to inak ako ja, ale vo väčšine tvojho textu som našla môjho manžela Ale veľa iných vecí som (pred ním) považovala za sexi...a stále pre mňa sú. Ale milujem toho, koho mám doma.
Ale to neznamená, že sa nemôžem POZREŤ aj na iného A viem, čo mi na mužoch imponuje.
mimo iného, môj manžel má hnedé vlasy a modré oči.
K téme... Priťahuje ma chlap vtedy, keď o mňa nemá záujem.
Embarassing
btw, aj mňa priťahuje keď o mňa nemajú záujem... to je blbé
priťahuje ma- úsmev , veselosť, prirodzenosť, spontánnosť (to hneď cítim, že či človek taký je
Keď nie je vtipný, je to ozaj bieda...a
E takého poznám snáď jedného na planéte podľa mňa je bežné stretnúť aspoň trochu vtipného chalana a tiež mám rada, keď chalan vie, že jeho názor má svoju hodnotu aj napriek tomu, že sa nevyjadrí posledný alebo extra hlučne keď o svojom názore ešte presviedča ženu tak to fakt smiešne hej, je dobre, keď sa vie chalan nenápadne votrieť pod kožu a ani si neuvedomím, kedy som ho začala mať rada z cynizmu tiež nemám práve pocit dobroty, ale zas niekedy je sranda si tak zavtipkovať ( len asi by som s takým nechcela mať práve vzťah ) pupky sveta sú také časté javy a stále sa nájde ďalší, ktorý si myslí, že je jediný chlap, ktorý sa nevie ospravedlniť je na nervy! neviem, čo sú choré priority ale tak, určite by sme sa mohli zhodnúť v tom, na čom nám obom záleží najviac alebo aspoň počas toho vzťahu a ten, ktorému ide len o sex to má napísané v pohľade a taktiky mu nepomôžu
maximalne odpudzujuce
a priťahuje ma inteligencia , vystupovanie , spoločenskosť , zmysel pre humor : )
Ty si asi tretia Rebeka, čo poznám.
a vnútorne ak je namyslená a chváli sa vecami za xxx €
a nepáči sa mi prílišná svalnatosť. krc.
a odpudzujú ma submisívni chlapi, viditeľné svalstvo, keď sa chlap chová ako uplné prasa, a zase veľa veľa ďalších vecí na ktoré si práve teraz môj napoly spiaci mozoček nemôže spomenúť
Odpudzuje: mastné vlasy, celková neupravenosť, teplákový štýl oblečenia, nadradenosť, hulvátstvo, primitivizmus
No, ja neočakávam, že sa môj chlap po svadbe neobzrie za žiadnou babou, ale nech mi je verný Častokrát hodnotíme baby alebo chlapov obaja...on vie rovnako povedať, že nejaký chlap vyzerá dobre, ako je viem povedať, že nejaká baba je pekná
Presne také doplnky som mala na mysli...niekomu sa napr strašne hodia kožené náramky (aj tie nosí môj muž , niekomu arafatka atď atď...ale nie každý doplnok sa hodí každému...
Nagélovaný nemusí byť ulízaný, mne sa páčia také "strapatiny" alebo "ježkovia", ak sa to chalanom hodí...ten ulízaný style á la 40. roky sa ani mne nepáči
No, to s tými citmi je otázne - bolo by fajn, keby sa chlapi vedeli častejšie vyjadriť (hlavne vo vzťahoch) o svojich pocitoch, lebo keď ti nechce nič povedať, tak ťažko prídeš na príčinu problému...samozrejme, že to nemôže byť prehnané, že dáva monológy, hlavne keď nesedia s jeho činmi...
Choré priority? Napr. je preňho dôležitejšie ísť s kamarátmi na pivo, keď ti...čo ja viem, umrela kamarátka a ty si na prášky a potrebuješ oporu...alebo radšej bude ťukať do počítača, ako by mal ísť s tebou do kina...uprednostňovanie rodiny pred priateľkou ZA KAŽDÝCH okolností (nie že by rodina nebola dôležitejšia ako baba s ktorou je 2 mesiace) - aj keď napríklad rodina kydá pred ním na priateľku a neoprávnene....atď...
Samizrejme pekná sexi postava Oči hnedé alebo zelené, Vlasy svetlohnedé alebo blond , ale radšej nejaké zelené alebo modré mala by mať proste pekný zadok a prsia ( niektoré baby nemajú skoro ani viditelné a prídu mi sexi ) , určite nejaký piercing a/alebo tetovanie, ak tetovanie tak minimálne nejaké veľké. Mala by mať určite nejaké pekné nechty ( nie dlhé, ale proste pekné. Ja napr. milujem ak má baba čierne nechty ) Dievča by sa nemalo nejako skrývať, mám rád keď chodí aj v zime von proste v tričku. Hygiena nemusí byť nejaká prehnaná že sa kúpe každú hoďku. Či fajčí to mi nevadí, ale nemala by byť nejaká čo stále niečo hulí alebo do seba leje nejaký alkohol. Povahovo mám rád skôr také nie veľmi inteligentné, môže byť baba aj vulgárna vpohode Ak sa správa ako taká kur*ička tak to je ešte OK. Ale len ak sa správa. Ak zasa oje*e každého druhého ktorého uvidí tak to nie. Mala by byť aktívna, ako sa hovorí aj, diskotékovej povahy Proste "šaľena" To by bol môj názor. Každý však má svoj "štýl" , alebo skôr ide podľa svojho vkusu. Nikomu týmto nehovorím aké by mali mať radi baby. Ale ja by som prijal rád nejaké takéto .