Ale napr keď sa v škole idem vyčurať tak ma znervozňuje ak tam je niekto iný ešte... proste sa môžem uplne uvoľniť a nič nepojde hoc ma až v bruchu bolí jak mi treba čurať
Ako napr dnes pridem na zachod vedľa ští niekto iný vravím si že doraz pôjde het tak nebudem dlho čakať asi.. a zrazu dnu na zachod pridu ďalši 2 chalani a začnu ešte
"Ty čo tu čo mame na ruštine nevieš?" a druhý "čo ja tu a kde mam šikať cez okno?" som odišiel so slovami "BOHA TU" bez toho aby som sa vyčural -.-"
vzivote som tam nebola, ale co mi kamoska hovorila, tak asi najviac frustrujucejsie je, ked sa postavi skupinka chalanov a zamerne na nu cumia jak cvici o__O akoze hned by som ich dakde poslala
pre mna byva najvacsim utrpenim tych par desiatok minut, ktore musim stravit v satni, nez odidem.
slepacinec ultra de luxe. aku kabelku ktora dostala od priatela, kto ju vysukal, co ako presuvacka sanonov riesi vo svojej kvazi praci + tie pohlady... staci byt mladsia a nedajboze stihlejsia a vrazdili by nimi...
neviem si predstavit chodit do cisto zenskeho fitka. tam to musi byt fakt psycho.
co ja viem, vadi mi ked je vela ludi ale zeby ma to znervoznovalo to nie. To, ze po mne pozeraju som si zvykol. Akurat nemam rad, ked to robia tlste zenske
A velka cast zien sa velmi neoblieka jak keby sla cvicit, tak nech sa necuduju, ze po nej muzi pocumuju.... @koprdil nato je velmi jednoduche riesenie a to prist a dotycneho vyhnat
@14 šupa @19 súhlasím..
mne vadí keď je tam veľa ľudí, stále niekto pri mne chodí ach. a ešte neznášam keď tam prídu zmachlené dievčatá s rozpustenými vlasmi, 3 stoja jedna cvičí a chichotajú sa jak prihlúpavé.. keď nemajú kde tráviť čas nech sa idú prejsť a nie mi tam špatiť stroje.
@zajkousko som nemohol bo to by bolo divné ja inak ani doma nejdem na záchod ak rodičia alebo nejaka navšteva je na chodbe.. strašne ma to znervozňuje
@eutanazia sa čuduj keď tam pridu dievčata nasačkovane v ultra mikro tesných legínach že všetko im vidno a pri každom cvičení zadok vystrkujú jak Ferda mravec... @23
do fitka nechodim, pretoze cvicim doma/vonku ale urcite by ma znervoznovali ludia. a to, keby na mna niekto cumel. nemam rad vela ludi a ludi, ktori cumia.
@peculiar keď pôjdeš niekedy do fitka a budeš v šatni sedieť s tými primadonami mohla by si si niečo zapamňtať a a potom mi sem napísať by som to chcel potom niekde upravené použiť do nejakej knihy a tak
@samtord ak by som mala viac odvahy, tak by som to mozno aj natocila na skrytu kameru tymto stvoreniam sa snazim vsemozne vyhnut; kvoli tomu ma prestalo bavit chodit na studiove hodiny - polka zenskych zmalovana jak do cirkusu, neprirodzene, afektovane, vacsinu casu preklebetili. treadmill a sluchatka na usi je najlepsia alternativa
@peculiar a to zase nie, že nahrávať.
A niečo také čo ti utkvelo v pamäti, máš niečo také v štýle: " Baby, viete čo? Všera som s ním bola v tom novom nobl klube a a a rozdala som si to s ním na hajzlíkoch."
@samtord no jedna velmi afektovana pani tam dost nahlas komentovala, ako bola s priatelom na nakupoch v milane, kde jej kupil dost drahu kabelku a tu ju vraj maju lacnejsie tak sa bavila na tom, aky je hlupy. alebo tam nejake baby rozoberali, s kym sa vyspali, take nejake plytke rozhovory. inak tam kvakaju o praci, klientoch, zakazkach... mostly kancelarske krysy.
inak to fitko je dost snobby, obcas tam stretnem ludi ako napriklad:
take ceske pseudocelebrity proste. cize od podobnych ludi sa ani nic ine neda ocakavat
ja chodim do cisto zenskeho fitka a velakrat sa mi stalo ze som tam bola sama popripade dve tri dalsie zeny, kazda sme si cvicila po svojom a uplna pohoda... to co tu ostatni pisete vdaka za to ze chodim kam chodim
V škole máme posilku z 3/4 pre verejnosť a sme vo viacmenej oddelenej miestnosti, takže to je v pohode... ale minule na mňa nejaký psychoš čumel do zrkadla a myslel si, že to nevidím O.o to je trochu nepríjemné... alebo ešte keď je veľa ľudí
no jedna vec pre ktoru nechodim do fitka je ze nevlastnim tenisky a cvicebny ubor co y sa dalo vyriest ALE nezniesla by som keby sa na mna niekto pozeral. stacilo mi ked som tam teraz bola s kamosom sa iba pozriet, tak na mna vsetci kukali, dvaja este aj prestali cvicit aby sa obzreli no OTRAS radsej si domka budem brusakovat
Ja chodím do posilky kde cvičil môj nevlastný tatko ktorý má už po 50tke keď bol mladík a chodil na majstrovstvá a stále sú tam tie isté stroje a tí istí ľudia A najviac ma vie naštvať keď tam príde jedna pipka ktorú som tam asi 3x stretla s natupírovaným copíkom, striebornými očnými tieňmi a linkami ako Amy, s reťazami okolo krku že americký raper by sa nehanbil a hodinku prebicykľuje pričom na mňa kriticky zazerá stále v zrkadle. Alebo ma ešte otravuje keď mi svalnáči hovoria ako by som mala pribrať že som moc chudá a mám málo svalov Ale to sa v pohode prehliadne Inak som rada za to kde som, tých pár pipiek a občasné návštevy dievčat zo školy (ale tým sa úspešne vyhýbam lebo vždy musia najprv postnúť foto na fb ako sú spolu na workoutíku tak vždy vtedy počkám 2 hodinky a idem až potom keď je isté že už ani smrad tam po nich neostal) prežívam fajn aj keď mi to lezie na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Dafuq.
Ale napr keď sa v škole idem vyčurať tak ma znervozňuje ak tam je niekto iný ešte... proste sa môžem uplne uvoľniť a nič nepojde hoc ma až v bruchu bolí jak mi treba čurať
Ako napr dnes pridem na zachod vedľa ští niekto iný vravím si že doraz pôjde het tak nebudem dlho čakať asi.. a zrazu dnu na zachod pridu ďalši 2 chalani a začnu ešte
"Ty čo tu čo mame na ruštine nevieš?" a druhý "čo ja tu a kde mam šikať cez okno?" som odišiel so slovami "BOHA TU" bez toho aby som sa vyčural -.-"
Prípadne keď niekto ešte menší odo mňa cvičí biceps alebo nejakú inú blbosť na mieste, kde chcem ja cvičiť drepy a musím ísť na multipress.
slepacinec ultra de luxe. aku kabelku ktora dostala od priatela, kto ju vysukal, co ako presuvacka sanonov riesi vo svojej kvazi praci + tie pohlady... staci byt mladsia a nedajboze stihlejsia a vrazdili by nimi...
neviem si predstavit chodit do cisto zenskeho fitka. tam to musi byt fakt psycho.
A velka cast zien sa velmi neoblieka jak keby sla cvicit, tak nech sa necuduju, ze po nej muzi pocumuju....
@koprdil nato je velmi jednoduche riesenie a to prist a dotycneho vyhnat
mal si sa ísť vychcať do kabíny, či....
@19 súhlasím..
mne vadí keď je tam veľa ľudí, stále niekto pri mne chodí ach. a ešte neznášam keď tam prídu zmachlené dievčatá s rozpustenými vlasmi, 3 stoja jedna cvičí a chichotajú sa jak prihlúpavé.. keď nemajú kde tráviť čas nech sa idú prejsť a nie mi tam špatiť stroje.
@eutanazia sa čuduj keď tam pridu dievčata nasačkovane v ultra mikro tesných legínach že všetko im vidno a pri každom cvičení zadok vystrkujú jak Ferda mravec... @23
+ takého frajera by som chcel vidieť čo cvičí biceps na drepovacom stojane, to už hej
hm, nechápem, ale zas kto vie či ty ideš na malá alebo veľku potrebu
to by som ho najradsej ovalil jednoruckou
A niečo také čo ti utkvelo v pamäti, máš niečo také v štýle: " Baby, viete čo? Všera som s ním bola v tom novom nobl klube a a a rozdala som si to s ním na hajzlíkoch."
inak to fitko je dost snobby, obcas tam stretnem ludi ako napriklad:
take ceske pseudocelebrity proste. cize od podobnych ludi sa ani nic ine neda ocakavat