vytočiť ma dokáže strašne, keď mi niekto nechce pomôcť, verí že to zvládnem sama, aj keď ja tvrdím, že to nedokážem, ale nakoniec dokážem a to je super
Keď mi niekto bráni byť s najbližšou rodinou. Ale poznám len jednu takú osobu. Tá ma vytáča do nepríčetna kedykoľvek si na ňu pomyslím.
A inak asi klamstvá. To je všetko, mňa ťažko môže niekto niečim vytočiť, to by musel siahnuť na to, čo mi je najdôležitejšie - rodina, teda napr. prvá veta.
v poslednom čase ma vytáča nechápanie odmietnutia, proste že keď niekomu poviem že niekam nejdem, že nemám čas, že niečo nechcem robiť a pod., tak namiesto aby to ten človek rešpektoval a nechal tak ma miliónkrát dookola presviedča...aj keď nakoniec niekedy súhlasím, tak sa cítim akoby som niečo robila nasilu. alebo taká až manipulácia/psychické vydieranie, keď sa ľudia správajú akoby ja som voči nim mala nejaké povinnosti neviem z čoho vyplývajúce, ale že som proste "povinná" niečo neodmietnuť.
niekedy uplne vsetko, a niekkedy vobec nic. a pri niekom najprv uplne vsetko, a potom vobec nic, a pri niekom inom zas najprv vobec nic a potom uplne vsetko.
asi vačšina veci čo tu bola spomenutá, ale najviac ale že uplne najviac ma naštve človek kotrý hned povie neskačte mi do reči, a pritom oni sami mi do nej skaču....
Jedna vec, čo ma hrozne hrozne vytáča, je, keď si človek nevie priznať chybu, a bude si obhajovať furt to svoje, aj keď už vie, že pravdu nemá, a waaa kúsala by som za to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A inak asi klamstvá. To je všetko, mňa ťažko môže niekto niečim vytočiť, to by musel siahnuť na to, čo mi je najdôležitejšie - rodina, teda napr. prvá veta.
Keď sa niekto snaží vopchať sa mi do života, pritom ja viem, že ho tam nechcem.
Keď ma niekto núti povedať čo si myslím/cítim, keď to nechcem.
Keď ma niekto núti ísť nakupovať/do spoločnosti, ale ja nechcem.
Jednoducho keď ma niekto núti do niečoho, čo nechcem.
Jednoducho..proste..nemám rada ľudí..