blee nepokakajte sa je to uuplne genialne..:d vzdy sa na tom pol hodiny smejeem...a najlepsie ked ten co proti nemu bojuje agent perry zacne spievat tie svoje traumy z detstva....tak no a co..:d
Vynikajuce je to, paci sa mi ich humor a odkazy na popkulturu, niektore veci bezne slovenske deti pochopit jednoducho nemozu. Jedna sa o naozaj vynikajucu rozpravku, hehe, vcera bol maraton tak som to pozeral asi 6 hodin
Podľa mňa je to úplne super rozprávka,oni sú geniálni!! Ani ja som Candy (neviem,ako sa to má písať ) nemala rada,ale včera bola dobrá časť,plakala za nimi a tak,ale to bol sen,ale je celkom podarená,aj keď je to koza. A Perry je super! Aj ten vymletý Nemec. Proste genialitka! Furt si spievam úvodnú pesničku.
po prdeli rozpravka podla mna a najlepsi je vtakopysk perry to je predsa jasne a ked maju spolu sceny s tym nemcom tak haluz=D...inak super napady maju phineas a ferb, proste haluz=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak Dudoschwarzova korporaceeeeeeee a ptakopysk Perry sú naj
na tomto som sa ustavala asi 30 minut
jak na konci kuka na norma : a jak falosne spieva
Jediná seriál, ktorý stojí za pozretie na sprostom Disney chanelli.