Akurát sa dostávam do toho stavu, že som so seba sklamaný, že nemôžem mať nikoho do vzťahu. Teda môžem, ale som tak veľké hovädo, že to proste nefunguje. Som proste nefunkčný kus v tomto.
Nič. Naučila som sa vycentrovať svoje myšlienky. Svoju myseľ používam iba keď ju potrebujem, nepremýšľam nad tým, nad čím nemusím. Takže ma nič nemusím ani trápiť. Respektíve ak ma niečo trápi, tak iba na chvíľu než nájdem nejaké riešenie. Čo býva do piatich minút max, najviac a to už keď mám ozaj blbú náladu tak do dňa. Koniec koncov všetko je presne tak, ako má byť.
je toho dost ale najviac to že nám tu vládne banda cocotov a zlodejov a nedá sa s tým nič robiť(okrem vystahovania sa do zahraničia napr do Rakúska tam bude teraz sranda )
aj by som napisal daco svoje, ale nejdem asi.. skor je naozaj zvlastne a divne, ako ludom, ktori sa citia na piču pomaha citat o ludoch, ktori su este viac na piču...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a malo casu na vela veci, ktore chcem stihnut do piatku vecer
a ze moji kamarati piju a bavia sa a ja nemozem dnes
inak nic, som happy
Práca
Povinnosti
Financie
Auto
Môj sexuálny život
Rodina
.
.