matiku... a asi zavolam do spalovne zidov nech si prenho pridu =D nikto nie je taky maniak ako on...on podla mna pocita este aj doma vo volnom case -.-
učiala nglunu, teraz uci len bio, a este ktomu kazdu hodiny nejaku ,,zlvlast,, debatu o tom, ze aky su ti ostatny dokonaly, a mi sa neucime, a nerobime nastenku a bla bla .....
slovencinu rustinu a samozrejme kazdy utorok ked mame obycajne 5 hodin mame s nou triednicku hodinu, cize zmeskam autobus a doma som az o 1 a pol neskor ako by som mohla byt keby sm,e mali v ten utorok 5 hodin a triednicku nam dala niekedy inokedy....
no pred rokom sme mali ( ale išla na metersku) a ta učila angličtinu ale teraz mame inu a ta nas uči na matiku .. ale obidve boli fajn ... aj ako triedne aj ako učitelky
Fyziku a bakuninžiaľ už nič iné, bo nám väčšinou dovolí na písomke používať poznámky (vlastné), keďže je toho názoru, že dôležitejšie ako sa to nabifliť je vedieť si robiť poznámky a hľadať si informácie, kór keď z fyziky u nás maturuje každý rok enem tak 11 ľudí, čiže väčšine z nás bude aj tak na ništ sa učiť fyziku dajak moc..
ekonomiku, ekonomiku cestovneho ruchu, uctovnictvo a druhu skupinu uci este aj nieco co sa vola zpm a neviem co je to z, ale p m je podnikatelske myslenie
prirodopis a telesnu a to vzdy polovica prirodopisu preberame co sa deje v triede a polovicu hodiny sa ucime a telesna..no to sa da prezit ale nekedy zacne hovorit ze kedysi oni behavali 10km a nikdo jej neveri..bo ani nevyzera ze by bola nejaka bezkyna
@alpynus vidíš súvislosti, ktoré nie sú. ak je "fanúšikom" Nietzscheho, tak si dal taký nickname, možno ho tak niekde aj prezývajú,čo je na tom? profil nie je na mieru nietzscheho, jedine, že by mal naozaj ako obľúbený film Matrix a tak ďalej (síce ako Platón by s Matrixom ešte možno uspel).
nickname je proste prezývka. niekto má ako nick napríklad názov obľúbenej kapely, tak niekto má tak svojho obľúbeného filozofa. je na tom niečo? aspoň rovno vieš, ako asi uvažuje a čo je mu sympatické.
Tým šitím na mieru som myslel najmä tú fotku, nepredpokladám, že tak vyzerá v skutočnosti.
Čo je na tom, pýtaš sa. Je na tom presne to, čo som napísal v @113 , odpovedám.
Prirodzene, existujú omnoho závažnejšie udalosti a javy než zvoliť si niekoho meno za nickname a vystupovať ešte aj s jeho fotografiou. Dokonca aj tuším, že takéto praktiky sú bežné. Ale nemyslím si, že to, čo je bežné, je zákonite aj dobré.
@alpynus prepáč, ale nemyslím, že sa nájde niekto tak blbý, čo by si myslel, že Nietzsche vstal z mŕtvych a spravil si profil na BIRDZi. ak máš niečo proti Nietzscheho filozofii, tak sa vyslov, že sa ti nepáči takýto spôsob jej "propagácie" alebo čo. ale to si radšej ešte na takúto debatu počkaj nejaký ten semester
Očividne sa nám obom nedarí dobre vyjadriť myšlienky.
Nevravím, že niekto by si mohol myslieť, že je to naozajstný Nietzsche. S tým zavádzaním a mätením som to myslel tak, že napr. ak by tento birdžový Nietzsche napr. robil hlúposti, tak ľudia by si mohli aj o pôvodnom Nietzschem myslieť, že bol hlúpy, keď má hlúpych nasledovníkov.
A všeobecne, písať a vystupovať pod cudzím menom je a vždy bolo neslušné, netaktné a neprípustné, na tom sa zrejme zhodneme.
K otázkam jeho filozofie by som sa nejak "povrchne" vyjadriť mohol, akúsi brožúrku o ňom som vstrebal. Myslím, že jeho systém patrí medzi tie, voči ktorým sa dá vysloviť námietka ; )
@alpynus na každý argument existuje protiargument.
to len k tomu tvojmu mysliacemu záveru o námietke.
myslím, že jeho fungovanie tu nie je nejaké markantné a ak by aj robil hlúposti, ukáž mi aspoň 30 mladých ľudí vo veku od 14-18 rokov, ktorí by vedeli, čo ten jeho nick vlastne znamená.
a vôbec, je to rovnaké ako keď si niekto dá ako nickname názov kapely. ak sa bude správať ako debil, prečo by si niekto mal zákonite odvodiť, že aj kapela je debilná?
hej, u filozofie to je síce trošku iné, uvedomujem si, ale na druhú stranu si nemyslím, že človek, ktorý vôbec záujem o filozofiu má, by tu mal tropiť nejaké markantné hlúposti, ktorými by niekomu škodil.
Síce existuje na každý argument protiargument, avšak môže byť nezmyselný.
Určite by som Ti mohol ukázať aj viac než 100 ľudí v tom veku, ktorí vedia, kto to bol Nietzsche.
Netvrdím, že by si niekto zákonite pomyslel, že celá tá kapela je zlá, avšak zlý verný fanúšik rozhodne nevrhá dobré svetlo na tú kapelu.
Každopádne, tak, ako by zrejme nebolo príjemné Tebe, ak by si tu dal niekto nick v tvare Tvojho priezviska a capol si sem Tvoju fotku, tak tak isto by to nebolo príjemné ani väčšine iných ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
Ale ako triedny to s nami nemá ľahké :/
Nepochopím, ako môže niekto skombinovať tamtie dva predmety.
---------
(Bože, si tam?PREČO som nešla do béčky?!?!?!)
tak ako je zbytočná triedna tak je aj zbytočná aj na matikárka....
Fíha, koľko námahy si si dal so zostavovaním nicku. Friedrich by Ťa isto... kopol do zadnice.
Téma je tak nepodstatná a banálna, že ma väčšmi zaujal Tvoj nick, ktorý nie je podľa môjho súdu vytvorený v súlade so základnými mravnými hodnotami.
Nezdá sa mi vhodné, ak si ľudia dávajú nicky a šijú profily na mieru známych osobností.
Jednak je to divné a veľa to o Tebe vypovedá, dvak to môže pospolitý ľud miesť a zavádzať.
Naviac, písať pod cudzím menom sa odpradávna považovalo za hanebnosť.
nickname je proste prezývka. niekto má ako nick napríklad názov obľúbenej kapely, tak niekto má tak svojho obľúbeného filozofa. je na tom niečo? aspoň rovno vieš, ako asi uvažuje a čo je mu sympatické.
Tým šitím na mieru som myslel najmä tú fotku, nepredpokladám, že tak vyzerá v skutočnosti.
Čo je na tom, pýtaš sa. Je na tom presne to, čo som napísal v @113 , odpovedám.
Prirodzene, existujú omnoho závažnejšie udalosti a javy než zvoliť si niekoho meno za nickname a vystupovať ešte aj s jeho fotografiou. Dokonca aj tuším, že takéto praktiky sú bežné. Ale nemyslím si, že to, čo je bežné, je zákonite aj dobré.
Očividne sa nám obom nedarí dobre vyjadriť myšlienky.
Nevravím, že niekto by si mohol myslieť, že je to naozajstný Nietzsche. S tým zavádzaním a mätením som to myslel tak, že napr. ak by tento birdžový Nietzsche napr. robil hlúposti, tak ľudia by si mohli aj o pôvodnom Nietzschem myslieť, že bol hlúpy, keď má hlúpych nasledovníkov.
A všeobecne, písať a vystupovať pod cudzím menom je a vždy bolo neslušné, netaktné a neprípustné, na tom sa zrejme zhodneme.
K otázkam jeho filozofie by som sa nejak "povrchne" vyjadriť mohol, akúsi brožúrku o ňom som vstrebal. Myslím, že jeho systém patrí medzi tie, voči ktorým sa dá vysloviť námietka ; )
to len k tomu tvojmu mysliacemu záveru o námietke.
myslím, že jeho fungovanie tu nie je nejaké markantné a ak by aj robil hlúposti, ukáž mi aspoň 30 mladých ľudí vo veku od 14-18 rokov, ktorí by vedeli, čo ten jeho nick vlastne znamená.
a vôbec, je to rovnaké ako keď si niekto dá ako nickname názov kapely. ak sa bude správať ako debil, prečo by si niekto mal zákonite odvodiť, že aj kapela je debilná?
hej, u filozofie to je síce trošku iné, uvedomujem si, ale na druhú stranu si nemyslím, že človek, ktorý vôbec záujem o filozofiu má, by tu mal tropiť nejaké markantné hlúposti, ktorými by niekomu škodil.
Síce existuje na každý argument protiargument, avšak môže byť nezmyselný.
Určite by som Ti mohol ukázať aj viac než 100 ľudí v tom veku, ktorí vedia, kto to bol Nietzsche.
Netvrdím, že by si niekto zákonite pomyslel, že celá tá kapela je zlá, avšak zlý verný fanúšik rozhodne nevrhá dobré svetlo na tú kapelu.
Každopádne, tak, ako by zrejme nebolo príjemné Tebe, ak by si tu dal niekto nick v tvare Tvojho priezviska a capol si sem Tvoju fotku, tak tak isto by to nebolo príjemné ani väčšine iných ľudí.