Vacsinou sa lahsie das do reci s tym clovekom ktory je prave komunikativny, cize je ho lahsie spoznat , no ked ho us poznas, tak prave ten tichy clovek ktory sa nikdy nezapaja je taky tajuplny ta zaujima , a ked hovorim o sebe rada by som ho spoznala..ale nemam chut niekoho spoznavat kto je prave len tichy a vidim snahu len z mojej strany..
Introvert, aj ja som taká, popri príliš extrovertnom by som sa cítila asi od veci . A nemám na chalanoch rada, ked sa za každú cenu snažia byť vtipní, kúl a poznám-celé-mesto. Také správanie mi skôr lezie na nervy ako priťahuje.
neviem, zrejme nieco medzi..ale predstava takeho tajomneho a ticheho chlapa ktoreho by som musela pomaly "objavovat" sa mi lubi nemyslim tym nejakeho flegmatika... ..a dost nemusim chalanov co sa hraju na najvacsich machrov..
No ukecana ako ukecana. keby to stale iba mlelo a mlelo (raz som taku aj spoznal vo vlaku a poviem mat take nieco doma tak ma asi jebne) takze komunikativna (keby nebola komunikativna tak by ma asi ani nespoznala lebo ja sa do reci s hocikym nedam) do istej miery. I ked ja nie som az tak v spolocnosti ukecany, ale komunikativny som urcite .
ja som neico medzi ale urcite by som brala skor extroverta, takeho iniciativneho, co by s anenechal odbit jeidne ak by som dala najavo ze sa ma nechat odbit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie blbaaaa!