momentalne birdz..kliknem na zalozku s birdzom a mi nabehle daco zlte na ploche a som nevedle ci som dobre a ked som zistil ze je to birdz za kym som zistil kde je forum ta mi to trvalo..stale sa tu daco meni..v kuse..
ked ide ta reklama od T-mobileu ze ahoj ocino ja uz budem dobry atd atd, bo mama ju prerobila ze Ahoj Abby ja uz budem dobra a prepac ze som sa smiala ked ti skalapal Warrick pam tvoja mamina, lebo nevedela pochopit ze CSI je to jedine co ma moze rozplakat
@Gothicpoethic odkedy maju 16 rocne baby muza? Myslim ako manzela?Dalsia co odrbava s vekom? To neber ako kritiku len,aby som sa orientoval troska s kym tu mam docinenia
@Harleystorm Odkedy nemajú 27roční mladí muži zmysel pre iróniu a nadnesenosť? Nepotrebujem odrbávať vekom, ja som úplne spokojná, keď ma tu nikto nevytáča pseudointeligentnými a pseudopredvídavými poznámkami. Ďakujem. Týmto sa tvoje dočinenia so mnou skončili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je to pre mňa, ako pre človeka, ktorý miluje hádky a výmeny názorov pomerne prekvapivé, čiže teraz ma dokáže nasrdiť už len vážne málokto
včera som len len nedala facku jednému známemu, uz ani neviem prečo .
.. iba napríklad...
2. Arogancia
3. Lahostajnost