mysli si asi o sebe ze je cool Ako podla mojho nazoru je opity clovek nieco hrozne...ale opite dievca...tak to je podla mna osobitna sila...to je nieco hrozne a nechutne podla mna. Ale tak...nicia si svoje vlastne zdravie...svoju vlastnu pecen, oblicky, cievy, mozog....nie moje. Alkohol je inhibitorna droga, nic viac, to je taka ista otazka ze preco niekto fajci marihuanu alebo berie inu drogu. Akurat alkohol je ovela rozsirenejsi (mozno preto lebo je legalny)
nudia sa vonku a nevedia sa inak zabavit, chcu byt cool, myslia si ze je najvyssi cas, lebo ked pojdu v 18tich pit a a nebudu vediet aka je ich miera, bude im hanba, je im vonku zima a chcu sa zohriat, maju dojem ze vsetko treba zapit (vysvedcenie, prazdniny, narodeniny, meniny, mdd, mdž, mdm, den otcov, den matiek, smutok, rozchod, radost, zaciatok vztahu - ved preco sa nedat dokopy pri alkohole?), chcu ist na diskoteku a boja sa ze sa nedokazu odviazat (no ten problem mam aj ja ... dovodov sa najde az az
odkedy som mala 18, stratilo to pre mna akesi caro. dovtedy som rada zasla s partiou niekam na vinko , citila som slobodu a to, ze sa burim voci systemu. Ista forma rebelie. Obcas aj adrenalinu. No musim podotknut, ze som vzdy vedela, kedy mam dost. A nevravim, ze je to spravne.
neviem a nie len ludia do 18,všetci ,neveim už ani piatky enchodím von,nie je s kým,každý sa idem len najebať a pripadám si tam už jak debil ,ked tams nimi sedím v krčme či v bare a ani envedia o sebe ,fak tma ot enbaví a nechápem čo je natom také dobré a rpečo to robia všetci mladý ludia akždý piatok
Ja tiež nechápem, sa spýtaj mojich spolužiakov, jedného odniesla už sanitka, lebo bol až príliš spitý, ďalší mal mesiac zaracha za to, že prišiel domov 3 krát za sebou opitý, ďalší prespal u kamoša, lebo obaja boli tak na mól, že im vôbec nedošlo, že spia v jednej izbe.... pokračoval by som ďalej, ale sa mi už nechce.
Nevedia kde míňať peniaze, ktoré vytiahnu od rodičov, ktorí na nich makajú ako také psy a ešte nadávajú prečo im nedali viac.. toto ma vie fakt dostať...
co vas do nas je to NASA vec, preco to riesite? preco sa do toho vsetci starate? my vam tiez nehovorime co mate robit..nikto z vas nevie, preco pijeme, neviete aku mame zivotnu situaciu a k tomu, ze to nici pecen a vsetko mozne-lebo vzduch, ktory dychame, nas nenici
ale inak... jeeejhaaa jaké reči. kokos. .. jakí svätí šeci doradu.... je jedno ako sa človek odviaže, len treba proste niekedy vypnúť. a lepšie je podľa mňa chlastať, ako fajčiť mariánku, ale pre mňa za mňa nech si robí každý čo chce...
a ja som do 18 r. a nechlastám každý víkend..!!! a nechlastám ani, že zepálim sa pod stol.. ale tak. .niekedy proste neustriehnem mieru.. a je mi to jedno
@lucia199514 jak mozes vediet ze tvoj nazor na chlast sa po 18-tke zmeni? akoze teraz odsudzujes chlast lebo este nemas 18 a ked uz budes mat tak ti bude chutit,budes na nom nieco vidiet a budes chlastat?
poznam viac ludi , ktory sa chodia piatok co piatok ozrat.....par krat ich uz aj odvazali domov fizli.....ako ehovorim ze som neochutnala alkohol ....a priznam sa neni zly .....ale ani najlepsi ja si pripijem tak na silvestra a nejakej oslave......a ked uz si aj idem s kamosmi niekam sadnut tak si objednam kofolu.....aj ked oni sa tam opijaju a ked uz to zacina byt zle idem domov ....
osobne mam k alkoholu zvlastny vztah, ale rozhodne by som ho nepovazoval za negativny..niekedy je proste alkohol treba.. je to trosku taka alternativna cesta k vsetkemu, samozrejme s mierou..ale niekedy ho fakt treba..a niekedy netreba ani tu mieru
do 18 to bolo zakazane, a celkovo vzruso, a teraz to je proste len zabava, uvolnenost, smiech, a haluze a samozrejme na niektorych veciach si aj pochutim
Úderom osemnástich rokov od narodenia je to už zo dňa na deň ako povolené a normálne? Niekomu chutí trebárs len pivo jak mne, niekomu chutí aj ostatné, niekto to má za oslobodenie od frustrácie a netreba mu to mať za zlé a niekto je prichujený a nevie sa inak zabaviť, no a?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
to tu napise kazdy, ale realita je uplne ina
a keď to deti vidia všade okolo seba.. sa im potom čuduj že sa dvakrát do týždňa spijú, zgrcajú, doserú a podobne
otázka môže byť čo vidí akýkoľvek človek v tom, že sa opije namol.
ale tá cena je odstrašuuca..
a preto niet nad .. nealko čistú vodu
ja nepijem, nikdy som nemala v sebe tolko alkoholu ze by som o sebe nevedela, vzdy som si len dala pripitok na oslavach tak co..
sak ty mas len 14 ako ja, ale aj v tomto mini veku su mnohe individua
Teraz je to uz take.. vsedne.
akurát že skôr ako každý piatok je to každý "volný" deň...
niet nad cistu vodu
som sa minule tak zamyslal... cim menej vody tym viac platis
cistu vodu z pramena mam 100m od domu zdarma
mineralka so vzducom (a mensim mnozstvom vody) stoji par centov
no a potom to ide rapidne
40% alkohol (tj nic viac ako 60% voda) uz stoji dost, a cim mensie percento vody, tym viac sa cena splha do vesmiru
Chalanom to asi chuti
Vidím tie zástupy, ktoré pod vplyvom tejto diskusie v piatok popoludní schmatnú najbližší filozofický traktát a budú sa venovať vyšším formám zábavy.
co vas do nas je to NASA vec, preco to riesite? preco sa do toho vsetci starate? my vam tiez nehovorime co mate robit..nikto z vas nevie, preco pijeme, neviete aku mame zivotnu situaciu a k tomu, ze to nici pecen a vsetko mozne-lebo vzduch, ktory dychame, nas nenici
ale inak... jeeejhaaa jaké reči. kokos. .. jakí svätí šeci doradu.... je jedno ako sa človek odviaže, len treba proste niekedy vypnúť. a lepšie je podľa mňa chlastať, ako fajčiť mariánku, ale pre mňa za mňa nech si robí každý čo chce...
a ja som do 18 r. a nechlastám každý víkend..!!! a nechlastám ani, že zepálim sa pod stol.. ale tak. .niekedy proste neustriehnem mieru.. a je mi to jedno