Mam skoro 23 a za sebou pekny riadok skusenosti, ale dodnes som na to neprisla. Chce aby ste volali,ked volate, aby ste nevolali. Aby ste chodili von, ked chodite je ako utrhnuty z retaze. Aby ste mu hovorili o kazdom kamaratovi a ked hovorite citi sa ohr
a čo chcú ženy je taká istá otázka...proste je to ťažké takto obecne zadefinovať...každý chce niečo iné ale zároveň to isté...chcú byť šťastní a každý má na šťastie iný pohľad tak sa to nedá definovať...
@wardog keby som to nespoznala na vlastnej kozi tak by som to nepisala.
A rovnake skusenosti ma aj jedna moja kamoska.
Chalanom ide len o to, aby si ich milovala i ked oni svoju lasku delia medzi...nedavaju ju len tebe. Aby si ich uznavala, dobre ze nepostavila na piedestal. Aby si im vsetkom dala za pravdu i ked tu pravdu nemaju.
No baby, ja neviem, kde vy na tých chlapov chodíte.
- nechce byť vyzdvihovaný na piedestál, ale chce mať pocit, že je pre teba ten, u ktorého budeš hľadať pomoc, ak niečo nebudeš vedieť (a nie u sexi suseda)
- no, áno, ak chce, aby okolo teba aj boli chalanmi, dáva mu to pocit, že si žiadaná, ale chce, aby ostatní vedeli, že chodíš s ním, teda, že si nedostupná a oni mu môžu len závidieť
- nemusí mať vo všetkom pravdu, u nás je to o kompromisoch, skôr ja som tá tvrdohlavejšia, čo chce mať posledné slovo
- nie, nemusí mať perfektný sex, nič nie je perfektné, ale musia byť obaja spokojní
- tomu s tým telefonovaním moc nerozumiem, veď normálne my si voláme každý deň, veď ak je zaneprázdnený (šoféruje, je v škole, robote, ...), tak nech kľudne povie, že máš zavolať neskôr. V láske predsa nejde o nejaké súťaženie.
- vernosť, lásku, úprimnosť, pochopenie, oporu, .... to chce asi každý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ano milacik, dobre milacik, bude ako ty chces milacik, milujem ta milacik, si ten najuzasnejsi milacik.
A za kazde hovno...prepac mi to laska uz to nikdy nespravim strasne moc to lutujem. Aj ked v podstate si nic nespravila.
Vsetci su egoisti.
LANDY hm aj to by sedelo....
a čo chcú ženy je taká istá otázka...proste je to ťažké takto obecne zadefinovať...každý chce niečo iné ale zároveň to isté...chcú byť šťastní a každý má na šťastie iný pohľad tak sa to nedá definovať...
A rovnake skusenosti ma aj jedna moja kamoska.
Chalanom ide len o to, aby si ich milovala i ked oni svoju lasku delia medzi...nedavaju ju len tebe. Aby si ich uznavala, dobre ze nepostavila na piedestal. Aby si im vsetkom dala za pravdu i ked tu pravdu nemaju.
Och radsej koncim lebo som sa nasrala.
By the way, nechapem čo chceš aby ťa poslúchal na slovo, chodil von kedy ty povieš, volal ti kedy si ty zmyslíš, aby do smrti tancoval ako ty pískaš
Však je to cele o vzájomnosti, tolerancii, pochopení, sympatii...
- nechce byť vyzdvihovaný na piedestál, ale chce mať pocit, že je pre teba ten, u ktorého budeš hľadať pomoc, ak niečo nebudeš vedieť (a nie u sexi suseda)
- no, áno, ak chce, aby okolo teba aj boli chalanmi, dáva mu to pocit, že si žiadaná, ale chce, aby ostatní vedeli, že chodíš s ním, teda, že si nedostupná a oni mu môžu len závidieť
- nemusí mať vo všetkom pravdu, u nás je to o kompromisoch, skôr ja som tá tvrdohlavejšia, čo chce mať posledné slovo
- nie, nemusí mať perfektný sex, nič nie je perfektné, ale musia byť obaja spokojní
- tomu s tým telefonovaním moc nerozumiem, veď normálne my si voláme každý deň, veď ak je zaneprázdnený (šoféruje, je v škole, robote, ...), tak nech kľudne povie, že máš zavolať neskôr. V láske predsa nejde o nejaké súťaženie.
- vernosť, lásku, úprimnosť, pochopenie, oporu, .... to chce asi každý