@heartxcore ja sa smejem na tebe jak som ta zbadala,nic ine na tebe nez rofl, ked emo ci core ci cosi tak na sebe popracujem a nie ze vyzeram ako kríženec netopiera (vlastne pardon netopiere sa mi pacia)teda mas vyraz ako Tom z Tokio Hotel, videla som aj krajsich,teda poznam...aj ofinu som videla krajsiu a nemam potrebu ju chytat a fuj :-!
@stmortiis 18 rocne dievca ale rozum sa ti zastal asi v 11 ze moja lutujem ta > a k tomu emu moje zlate ja by som sa na tvojom mieste neozyval pretahujes si linky ako emacka, rukavicky mas emacke.. fotis sa ako emacka ale hras sa na velku metlu... jaj booze a ked sme pritom moj styl je hardcore tam sa spieva tak ako napodobnovala toja asi velmi oblubena spevaca ten krik na konci songy... ... ale ajtak jej to neslo
@15 heartxcore mojenk na metlu sa hrat nemusim lebo metlacka nie som, a ani emačka ci cokolvek ine ked sa mi pacia linky tak si ich dam ked sa mi pacia rukavičky tak si ich dam a mimochodom to co ty nazyvas emom, emo nie je nemusim tvrdit ze moj styl je hardcore aby som niekoho presvedcila a mimochodom tu pesnicku som ocula cera prvykrat, tak ma zaujimal nazor na nu...a ľutuj tu co jej obchytkavas dekolt dobje mojenko?
a uz sa k tomu nebudem vracat a hadat sa o pičovinách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
take jednoduche, onicom...
klip sa mi páči, aj ona
ale tá hudba
Song je príjemný, jednoduchý a dobre sa počúva.
hudba... nie fakt nic ine len rofl ked uz scream tak aj neako na tom popracujem a nie ze aaa idu ma znasilnit
ona... vydel som krajsie (dokonca aj poznam).... aj dekot som vidiel krajsi (dokonca si ho mozem aj osahavat .... a XDDD
A klip je mierne silený.
Dojala ma
len tie šaty by som asi volil iné
a uz sa k tomu nebudem vracat a hadat sa o pičovinách