text je fajn, konečne sa tam nerapuje o živote (o ktorom daný raperi vedia veľké hovno) a nedáva za poctatné sex, a prachy. čiže fajn. aspon ma rytmus od koho zase kopirovat
presne.. aj ja som bol kedysi taký že som p*čoval na všetko ako je rap, dubstep, disco a podobne veci.. no nejak som z toho "vyrástol" a teraz si mozem vypocut kludne aj rap (teda ak to nie je niečo bezduché ako napr. Rytmus)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale ten text je zaujímavý
....... a tam by som skončil z pozitívami
Ako sorry, ale song má byť taký, že ma chytí bárs kedy, že nemusím nad nim rozmýšľať a podobne, keby som chcel podobné "myšlienky" tak si kúpim knihu!
pocuvam death,brutal death a techdeath a pocuvam napr toto co tvojmu textu aj songu natrhava rit
akurat ze vacsina ludi na birdzi su metalisti a spicuju to tu uz len preto, ze to je rap
@marek 2031 takže máš najradšej veci typu Takata?
@barky písal som o sebe že si myslím že som tvrdý? nie! podla tvojho príspevky si to o sebe myslíš skôr ty..