No a mimochodom kedysi sa páni a takí šmejdi patlali nejakými haseným vápnom s kriedou a niečím, aby boli bieli (potom z toho zjavne mali krásne červené oči , lebo sa chceli odlíšiť od poddaných sedlákov, čo celý deň pracovali na Slnku.
nuž som,som trošku biela...ale vôbec mi to nevadí...nevidím zmysel vypekať sa na slnku...iba tak pri vode...a to som bola tento rok 2x...a nevadí mi,že je niekto tmavý a povie mi,že som jak viedenské vápno...hlavne že sa ja dobre cítim...
normalne na slnku bo cez solarium je to umele a nezdrave a slnko je prirodne ale ked sa to prezenie tak skodi jedno i druhe....vsetkeho vela skodi a vsetkeho zmierou
@xhtml No teraz si ma pobavil To nie je o tom chciet byt IN, ale o tom nevyzerat ako dcera mliekara, akoby som utiekla smrtke. Mozno je pre teba sexi prirodzena farba slaniny Pre mna nie, je to moje telo, moje rozhodnutie, moje peniaze. Chapem, ze ti ide len o moje vlastne dobro a ja si to prehnane vazim Ale tvoj nazor ma nezaujima az natolko, ze by som sa nad nim mala zamyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nemám rada kúpaliská, je tam plno ľudí, však aj v bazéne je hlava na hlave ani zaplávať sa tam nedá a opaľovať sa mi nechce :/
ale lepsie je solarko lebo tam mi aj rit aj kokota opali