Aký máte vztah z rodičmi? Kamarátsky alebo vám dávajú pocítit že oni vás priviedli na tento svet a pokial nedovršite 18 rokov oni vám budú riadit život? Ja mám s týmto dost velký problém tak som bola zvedavá ako ste na tom vy
Ja som sa pýtala preto bo nieže by mi zakazovali chodit von alebo niečo podobné ale správajú sa ku mne jak k totalnej nule jak keby im na mne ani nezáležalo ... v ich prítomnosti nemôžem mat vlastný názor ani vyjadrit sa k danej veci , všetko čo urobím je zlé .. síce dostávam nemalé vreckové ale radšej by som sa ho vzdala len aby som s nimi mohla normalne vychádzat .. niekedy to chýba , ticho závidím vám ktorý s nimi máte kamarátsky vztah
Ja nedostávama ani vreckové,ani mi nedovolia byt vonku dlhsiu dobu(maximalne tak do deviatej)ale roboty mi da mama aj za troch..len aby som náhodou nesedela.S otcom fajn ale mama???ze to tak musim povedat niekedy by som ju radsej nemala..
myslím... vlastne neviem... asi len dobrý. Jooj, vždy bol dobrý a nikdy som nechcela mať osemnásť. nikdy! nikdy! lepšie je byť deckom sakra, ako ja neznášam dospelosť!
vynikajúci. teda píšem o mame, lebo s tou žijem. s otcom veškerý žádný. mamina je strašne super, bavíme sa prakticky o všetkom, srandujeme, pomáhame si a fakt je to také kamarátske, nie žiadny autoritatívny režim. Samozrejme, že rešpekt tam vždy je, ale fakt sa to posunulo do tej roviny, že si máme čo povedať a je nám spolu super.
Vlastne sa nemám načo sťažovať síce má môj názor nulovú hodnotu no aspoň si myslia že som zodpovedná večierku nemám, s kým sa stýkam sa nestarajú, moje známky nikdy nevideli a vzťahy ich tiež nezaujímajú...a vlastne som rada že mi veria lebo môžu. Nemáme síce vzťahy typu "ja a mama sme najlepšie priateľky" a podobne no viem že ma majú radi, ja mam rada ich a žijeme si celkom pokojne
som spokojná.. nehádame sa, len keď niečo zlé zrobím mi povedia, že som tela ale inak im úplne verím a aj im všetko vravím, nemám s tým žiadny problém a aj oni sa ku mne správajú normálne ..
na otca mám doslova alergiu a s mamou mám celkom dobrý vzťah, len vzhľadom na to, že som introvert, tak jej nejaké dôvernosti nehovorím, a ona je celá hotová za senzáciami ... Ale v puberte to bola časovaná bomba, teraz je to už eventuálne fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale s maminou je všetko v pohode aspoň že tak