Ja ho vobec nepoznam...ale vsimla som si ze ked bolo jedno forum ze tam bol casto vyskytovany v nazve fora koho nemate v laske alebo nieco podobne....chcem si vytvorit nejaky nazor no...ale takisto by som chcela aby sa k tomu vyjadril aj on sam osobne...n
nemám s ním problém, niekedy sa mu podarí, niekedy prestrelí..asi ako každí ani on nie je neomylný.. keby niečo na mňa, tak si s ním spravím "poriadok" ale inak to neriešim..je svojský a to nemusí znamenať že zlý.
škoda reči na jeho osobu nech si žije svojim chorým životom, kedysi mi ho bolo vcelku ľúto, ale sám si za to môže a ešte sa v tom vyžíva, takže ja už neriešim radšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nikto (no možno niekto áno) z tých čo sa tu prezentujú nevlastní Birdz tak neviem čo sa tu rozčulujú...nech si tu každý robí čo chce keď ho to baví
mne pride v pohode kazdy mame svoje ''problemy''
škoda reči na jeho osobu nech si žije svojim chorým životom, kedysi mi ho bolo vcelku ľúto, ale sám si za to môže a ešte sa v tom vyžíva, takže ja už neriešim radšej
ale inak je mi každý jedno,pokiaľ do mňa nezapára a potom.. je ešte viac
ale inac nic netrapi ma ako aboslutne, a lutujem ludi co ich dokaze rozhodit daky clovek cez forum fakt