najlepší na pikniku je nákup. je fajn, keď sa čo-to pripraví už doma, ale jednoznačne je na pinkniku najlepší nákup. čerstvé pečivo. je fajn vziať vlastné hrnčeky, je to omnoho pohodlnejšie ako plastové poháriky, ktoré potom treba vyhadzovať a v prípade, že piknikuješ na odľahlisku, nehrozí, aby si našla kôš na odpadky. vhod padne aj dáždnik, ktorý môže fungovať ako improvizácia slnečníka. aspoň tri lyžičky a tri nože. balík hygienických vreckoviek , na utieranie a očistenie atp. ak ma niečo napadne, dopíšem.
ja by som si zobrala nejaku zeleninu ovocie chleba chipsy alebo cokoladu....na pickniky nechodim iba opekat si a tam si berem spekacku alebo slaninu,horcicu a chleba....ked mam moc miesta zoberem si aj zeleninu,nozik a pod. ale taku spekacku dobre vyudenu by som si dala!
raz sme vzali sendvice (normalne ten veka chlieb (jak ja nenavidim to slovo , ale sa mi vidi, ze tak sa vola) s maslom a tuniakom s konzervy a som zistil, ze lakooootaaaa lakôt!
@pubertslatinocelny a mali ste aj noz na tuniaka, noz na sendvice, noz na maslo, noz na sebaobranu, noz na obranu sendvicov a noz na rozprestieranie deky?
podla toho kam ides... ked ides na 5 hodinovu turu na slnku pri 30 stupnoch, tak by som nebral veci ako sunku, a podobne... skor suchsie veci, typu pecivo, keksik, cipsy, vela vody, najlepsie nie priliz sladka ochutena mineralka... ta sa da pit, aj ked je tepla... najlepsie samozrejme voda, alebo dzus zriedeny s vodou sladkosti su super, ale znovu, pozor na cokoladu, ta sa na slnku roztopi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
odporucam!