chcela by som vediet co vas chalanov najviac dokaze vzrusit ked ste s holkou_?skor bozkavanie alebo ked sa vas dotkne tak dole alebo co mate najradsej?co by ste chceli vyskusat?
najviac súhlasím asi s @adulicek01 ale s tým, že pre tie dvanásť až trinásťročné ploché babenky, ktoré si dajú výstrih ako brno a najbližšia vec čo im v ňom vidno je pupok, tak pre tie by som to asi moc neodporúčal
neviem záleží od situácie keď na teba dovidí tak je oukej postupuj podla vyššie uvedených rád...ale keď na teba už nedovidí alebo ťa vidí viacejkrát tak sa mu vôbec nehádž do oblasti brucha...noo niežeby ho to nevzrušilo ale môže sa stať že ti úplne vzrušene ogrcá tričko...takže moja rada udržuj očný kontakt a niečo milého mu povedz (objednanie piva len na vlastné riziko) pohladkaj ho a už je ruka v rukáve...
tak ako ja niekedy náhodne urobím niektoré z týchto vecí,čo ste tu spomenuli a potom,že čo po mne ten chalan tak počumuje ako na panenku Máriu,keď sa ho len nepatrne chytím..mno boha,alebo aj keď si vždy na nejakého kamoša len tak sadnem a začnem proste úplne nezáväzne niečo robiť,že zo srandy,tak môj kamoš je potom z toho pekne mimo..
@lucyly preboha chlapa kopat do rozkroku.. dieevcaa!!! chudak. (lutujem ho)tebe by to tiez nebolo dvakrat prijemne keby ta niekto nakopne a im uz vobec nie.. nikdy nekop LEN TAK (pravdaze, ked ta ide napadnut, tak je to ucinna obrana) chlapa medzi nohy.. sak vypluju vajca
pisete tu povecsine vsetko pravdive, je jedno kde chytis chalana je hlavne ze sa ho dotykas, bozkavas ho. Mne osobne sa najviac paci ak ma priatelka bozkava na uchu. Je to miesto kde mam asi najviac erotogennych zon a som z toho uplne mimo. A samozrejme aj prejavenie vzrusenia holky ma uplne "burcuje", to jednoducho k tomu vsetkemu patri. Len by som odporucil nekop ho do rozkroku lebo sa chlapoci tak schova ze ho uz potom nenajdes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hlavne na zaciatku vztahu, alebo proste ked to este nieje doverne staci aj nepatrny dotyk snad hocikde
Neviem prečo, ale keď ma chytí CEZ NOHAVICE za kokot tak to so mnou nič extra nerobí
Co ma vzrusi ??? Zena !!! xD dotyky? vsade, nieje podstatne aby boli na genitaliach pravdaze podstatne je ze cim sa dotyka xD
Eroticky sa nahod a hod sa na neho ak ho to nevzrusi je gay.
tak ako ja niekedy náhodne urobím niektoré z týchto vecí,čo ste tu spomenuli a potom,že čo po mne ten chalan tak počumuje ako na panenku Máriu,keď sa ho len nepatrne chytím..mno boha,alebo aj keď si vždy na nejakého kamoša len tak sadnem a začnem proste úplne nezáväzne niečo robiť,že zo srandy,tak môj kamoš je potom z toho pekne mimo..
tak dik mno