Záleží od vás oboch. Ak si uvedomujete, že musíte od seba vydržať nejaký čas, a ak si plno dôverujete, tak áno, môže to fungovať. Dá sa komunikovať cez skype, net, telefón a raz za čas sa navštevovať..
@dominika0909 ak idete od zaciatku,tak isto nie...ak ste uz spolu a ide/isiel prec,tak je to o dovere,ako sa poznate a podobne...
ja by som to presne tak isto brala ako pises,preto by som do toho nesla.stala by sa zo mna sialena zenska buzerujuca priatela na opacnom konci sveta,aj ked by som nevedela,co je pravda
som si spomenula,ze moja spoluziacka zo strednej sa dohodla s kamaratom na konci skolskeho roka,ze na zaciatku noveho skolskeho roka zacnu spolu chodit(byvali od seba daleko,cez skolu byvali na intraku)
@dominika0909 no ja som z okolia Žiliny a on býva niekde až za Levicami a keby som chcela ist za nim cestujem okolo5-6 h a 4x prestupujem ..možno ked budeme starší bude to lahšie
Fúha keby aspoň niečo priamo chodí...a čo keby ste si vymysleli také že niekde v polke cesty neviem napríklad v BB by ste sa stretli alebo tak každý si pocestujete 2 hodiny a je to
@dominika0909 my sme sa tak dohodili že cez leto pridem ja na pár dni a navymenu aj onbudeme si volavat cez skype..a ako inač to naše vypisovanie do rana
ahahaha . nie. mozno ako docasna zalezitost, vtedy by som tomu ale nedavala nalepku "vztah na dialku". v opacnom pripade by som tomu nedavala nalepku "vztah".
@dominika0909 taky vztah uz ani nie je vztah..ked toho cloveka nevidis abo vidis minimalne párkrat...zase nehovoriím o nejakych brigadach na par mesiacov ale na dlhsie obdobie urcite niee....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ja tomu neverim,nemam to v sebe
,,priatelstvo nerozdeli vzdialenost,ale zabudnutie.,,
tak dík
No veď toto, že mne robí dosť problém dôverovať...a keď si to predstavím že neviem čo tam robí nič...asi by ma doma šlaktrafilo..
Raz som mal chalana z Chile...(videli sme sa aj) tiež pohodička..
no veď toto môj chalan žije cca 2300 km odomňa...pohodička no neviem...ja mám trošku dosť problém s dôverou..
ja by som to presne tak isto brala ako pises,preto by som do toho nesla.stala by sa zo mna sialena zenska buzerujuca priatela na opacnom konci sveta,aj ked by som nevedela,co je pravda
No veď neviem, náhradu veď toto..lenže myslím keď bude na opačnej strane sveta, že asi ťažko budem vedieť čo je pravda a čo nie...
no veď toto, že nový vzťah..začiatok...
...toho sa bojím ozaj že sa zo mňa stane nejaká hysterka..
na zaciatku skoly zacala chodit s niekym inym...
neda sa nic planovat
Tak nech im to ďalej tak skvelo funguje
no veď toto je môj problém dôvera, kedže ja som sa tak sklamala, ťe dôverovať chlapovi je pre mňa dosť ťažké
zn . skusenosti
No veď toto...ďakujem za rada
V inom pripade - pi*ovina!
ha ha ha
Ja ani sama neviem, proste sa to stalo...Vždy som mala smolu na chlapov, ale práve pri tomto cítim to čo pri iných nie...
no tak ty to teda tiež nemáš najružovejšie, ale tak typujem že obidvaja bývate na slovensku poprípade v Česku to sa ešte zvládnuť dá
Tiež si myslím, je to realita !
ďakujem za rada no veď uvidím ešte si to všetko dobre rozmyslím
Fúha keby aspoň niečo priamo chodí...a čo keby ste si vymysleli také že niekde v polke cesty neviem napríklad v BB by ste sa stretli alebo tak každý si pocestujete 2 hodiny a je to
Ja takisto skypujeme