Toľko vynaloženej energie na prejavenie agresie voči jednej skoro anonymnej osobe na internete.... ?♂️ Tagnite za mňa tie osoby, čo sa doňho navážajú vo fóre o Plačkovej, že si môžu pohoniť ego aj tu. ?
@himiko@3 Toľko vynaloženej energie na prejavenie agresie voči jednej skoro anonymnej osobe na internete vynakladajúcej toľko energie na prejavenie agresie voči jednej skoro anonymnej osobe na internete....?♂️Tagnite za mňa tú osobu, čo sa doňho navážajú v tomto fóre, že sa môžu tváriť ako morálne autority aj tu. ?
Ale beriem, že si vôbec nejaké fórum založil, pretože posledné mesiace je to tu dosť bieda a vďaka tomuto fóru som sa dozvedel niečo nové, hlavne to skladanie proteínov bolo zaujímavé čítanie.
@wistingher@7 Mal by som radšej zakladať také, kvôli ktorým by moji učitelia biológie, chémie a fyziky zo základnej školy spáchali samovraždu, leby vedeli, že som ich založil?
Keď máš pocit, že ovládaš celé učivo chémie, fyziky a biológie zo základnej školy, prípadne strednej školy, tak to budeš asi unikátny prípad.
Jednoznačne niečo menej, znevažujúce, sakrastické a kričiace po pozornosti.
@wistingher@9 Keď budem chcieť založiť sarkastické a po pozornosti kričiace fórum, tak založím. Keď ma bude zaujímať, kam až može siahať neznalosť učiva základnej školy, spýtam sa teba. Deal?
btw za mna uplna strop majstrovstva tento status, kde typek vypicoval babe, ze je smutna a zaroven vyuzil prilezitost opisat svoj smutok z toho, ze je single » www.birdz.sk/livre/status/so...
@14@15 Bol aj status (asi už neni), kde holka písala, že myslí na samovraždu a ten káres to aj stamaď nejako dokázal premostiť k tomu, že on ešte nezasunul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Jednoznačne niečo menej, znevažujúce, sakrastické a kričiace po pozornosti.