@4 tak tie cigi to som este nepocul,ale dobre vediet,ze aj to niekoho potesi, len ten Mikulas musi mat tvoje zdravie veeelmi raaaaad Kombinacia niecoho co voni, smrdi a chutí
ja ovocie, sladkosti nejem, nie je mi po nich najlepsie, tak ma nasi zasobili kopou ovocia, aj cerstveho aj suseneho... cim ma veeelmi potesili, lebo ja ovo zboznujem
eej seecko priniesol mikulas aj šok (babina ked ma uvidela s ciernymi vlasmi) sladkosti penaze(za ktore som si kupila farbu na vlasy) aj cigy (kamos na mna nezabudol) aj zuvacky (nadvazuju na cigy).....a aj to ze uz fany neje moja kamoska (ale ju to prejde)
@Yasmin ano máš pravdu. Cokolada pomaha dost brutalne. Preto existuje mikulas a akurat tento datum,teda nieco pred zaciatkom zimy, aby si mala nejake zasoby na celu zimu (cas depky) a potom keby sa nahodou minuli tak idu este vianoce a dalsie sladkosti A sex je tiez dobry. Cokolada je vsak pre vacsinu asi blizsie po ruke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak, kombinácia cibule zemiakov a uhlia by tiež nebola zlá... dala by sa z toho spraviť dobrá večera (uhlie samozrejme na zakúrenie