Mám svojhe tmavo hnedé vlasy až do čierna ...najskor som mala blond melíri a potom farbu taku ryšavo červenú,..ked som mala do polky už svoje hnede som si niako zmyslela že si dám blond (bolo to strašné)! tak som si to odfarbila na hnedo,..ale tá sa mi
ak ich mas znicene tak sa okamzite padaj podstrihnut lebo dopadnes ako najivna na ktoru sa kadernicka pozrela a povedala prepac s tym sa nic neda robit tam musi ist aspon 5cm dole -.-
kúp si nejaký kondicionér. keď som mal dlhé vlasy tak som používal kondicionér a vždy som mal po ňom také husté silné vlasy že som ho musel prestať používať lebo moje vlasy boli až moc silné a husté. lahšie je zo zničených vlasov spraviť silné a husté ako zo silných jemné a slabé
@picasso tak to si este nemal poriadne znicene vlasy ja si vzdy davam 2 masky 2 protectory 2 kondicionery a aj sampon zamerany na znicene vlasy plus hair repair sprej a ani to nie je zazrak
@malapohroma dosť záleží aj na genetike aké hrubé a silné máš vlasy. asi používas nie moc dobré veci na vlasy. v obchodoch sú vlasové produkty s prílš vela chemikáliami a málo prírodnými výťažkami ktoré sú najúčinnejšie na vlasy. ja som používal kondicionér a šampón z toho holičštva čo je v avione aj eurovei kde majú také veci čo normálne v obchodoch nepredávajú
@picasso a podla mna nevies rozdiel medzi len suchymi vlasmi a aj komplet znicenymi vlasmi.. lebo ked mam rz ten vlas vnutri v jeho strukture cely zlamany tak mi ani pan boh nepomoze.. to je ine ako mat len suche vlasy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov