Pýtam sa na to, čo si všimnete na dievčati ako prvé. Niečo špeicifické na vzhľade alebo v správaní? Ako zistíte, že táto je pre vás zaujímavá a ako naopak, že s touto sa určite nechcete zoznámiť?
Výzor je základ, ak ma baba neupúta výzorom tak je malá šanca, že sa dám z nou do rozhovoru a pochopím jej iné vlastnosti. Ale tak zasa nepreháňať to s tým výzorom, aby baba zas nevyzerala ako dáka ku.va, síce trocha make-upu nezaškodí.
A čo ma odradí? Ak je príliš aktívna, arogantná, "chlap v ženskom podaní".
Vzdy si vsimnem samozrejme tvar, ale dolezitejsia je pre mna mimika tvare, viac celkovy dojem, ako geometria Potom si vsimnem vzdy hlas - to je vec, ktoru nikto z nas nemoze ovplyvnit, ale sympaticky hlas je velka deviza Potom napriklad celkom rad udrzujem ze ocny kontakt, ale mne vacsina ludi hovori v tychto chvilach nieco v zmysle "hej, co je?" Potom... paci sa mi plna postava v tom zmysle, ze netrcia rebra, ale nezaradil by som to medzi priority (samozrejme potesi ). Pri chodzi si vsimnem, ako dievca chodi a z toho usudim, ci chodi sympaticky, alebo nie , paci sa mi celkom, ked sa pri chodzi tak trochu kyva, je to take detske a prijemne A trocha takej inteligentnej infantilnosti tiez nie je na skodu Ale to, co vychadza z tej diery pod nosom (pusa a vychadzat z nej ma rec, aby sme sa rozumeli), je aj tak najdolezitejsie, nikto nebude seriozne uvazovat nad niekym, kto mu nesedi povahovo a naopak
mna niekedy zaujme nieco vynimocne na danom dievcati...nejaka ta takzvana iskra...ale neda sa to opisat ...prost eje to jedinecne...nie su to prsia zadok alebo tak...ale je to kompletny vzhlad, vystupovanie, spravanie, pohlady, usmev ten je najhlavnejsi mal by byt taky prijemny a hrejivy, ze za kazdym ked sa na mna holka usmeje tak ma to potesi a mam lepsiu naladu ta iskra malokedy preskoci hned na prvy pohlad ale uz sa mi to parkrat stalo a je to super pocit ale niekedy to trva ovela dlhsie preto treba kazde dievca spoznat..a aj nikdy neviete ci nahodou nema peknu kamaratku alebo ci nebudete od nej potrebovat pomoc...vazte si kazdeho
to ako chodi to ako sa sprava, ako vysutupje na verejnosti a z vadsej miery aj vizor jasne to je asi prvy faktor co si muz na zene ale na opak vsimne alebo aj oblecenie pozrem a vydim daco pekne. ale aj vlasy. som raz taku zbadal s takymi cudmi ale boli pekne
Ja po prve si vsimnem ze ako ta bab vyzera(hlavne tvar, prsia, zadok a nech je chuda), potom si vsimnem ake blbosti robi ci nerobi, ako sa sprava, aka je. Vsimnem si aj usmev. Neznasam ked zeny na seba daju kilo make-upu. Nech daju na seba velmi velmi malo. Neznasam zeny, ktore nosia take velke okuliare, (normalne ci slnecne) ze okuliare zakriju celu tvar.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A čo ma odradí? Ak je príliš aktívna, arogantná, "chlap v ženskom podaní".
Vzdy si vsimnem samozrejme tvar, ale dolezitejsia je pre mna mimika tvare, viac celkovy dojem, ako geometria Potom si vsimnem vzdy hlas - to je vec, ktoru nikto z nas nemoze ovplyvnit, ale sympaticky hlas je velka deviza Potom napriklad celkom rad udrzujem ze ocny kontakt, ale mne vacsina ludi hovori v tychto chvilach nieco v zmysle "hej, co je?" Potom... paci sa mi plna postava v tom zmysle, ze netrcia rebra, ale nezaradil by som to medzi priority (samozrejme potesi ). Pri chodzi si vsimnem, ako dievca chodi a z toho usudim, ci chodi sympaticky, alebo nie , paci sa mi celkom, ked sa pri chodzi tak trochu kyva, je to take detske a prijemne A trocha takej inteligentnej infantilnosti tiez nie je na skodu Ale to, co vychadza z tej diery pod nosom (pusa a vychadzat z nej ma rec, aby sme sa rozumeli), je aj tak najdolezitejsie, nikto nebude seriozne uvazovat nad niekym, kto mu nesedi povahovo a naopak