@dada2463 Prečo veď výťahy (aj staré) sú pravidelne servisované kontrolované a robená revízia + sú istené niekoľkonásobne proti pádu a predimenzované aby udvihli viac ako je nosnosť napísaná na dverách v kabíne výťahu môžeš zriadiť aj párty a pozvať všetkých priateľov aby ste si spolu v ňom zaskákali niet sa čoho báť
pavukov , velkych okien/dverí (ale to len v noci) , byt sama v noci doma a prejst po chodbe kde su vchodove dvere a taaaake velke okno , no ani keby pcia na pici stala .. (ach)
@creeson ako , v noci som sama doma casto , len sa strasne bojim prejst okolo okien na ulicu/dvor alebo vchdovych dveri .. a ked uz mam volny dom tak stale pride niekto ''na kávu'' ..
@hoperpohroma Len sa nepototo že si bola 2 hodiny zaseknutá vo výťahu a keď si napr. 2 hodiny na WCku keď sa nemôžeš vysrať tak vtedy to je v pohode čo?
Ja sa hrozne bojím chodiť po tme okolo zrkadiel. A na chodbe máme takmer cez celú stenu, takže som nútená ísť okolo. Bojím sa , že keď sa doň pozriem, uvidím tam nejaké krvavé oči, alebo nejakú mimozemskú bytosť alebo čo :/
@dada2463 No stavebný by sa aj nejaký našiel taký fajný 30 ročný prehnitý vonku na korózii samá hrdza a prehnitá práchniva drevená podlaha + bonus žiadne istenie keď odíde lano tak ťa zoškrabujú zo zeme špachtľou
bojím sa v noci okien začalo to keď sa pod oknami jebali mačky...na moju obranu bola som mala nevedela som čo to je ...... a že sa nedostanem na moju vysnívanú školu :/ a chrobákov ale iba takých lesklích a húseníc ....pfu je toho veľa a bojím sa zdvihnutej ruky viem že ma chce niekto zmlátiť za moje blbé reči DDDDD
Uz od detstva som sa vela veci bala.Napr. vysky,pavuci,tmy,zaby atd.. Ale pochopila som ze nemam sa coho bat. Postavila som sa tomu celom a vsetkeho coho som sa bala uz sa nebojim .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
nikomu sa neulavilo
nikto nikomu ničím nepomohol
nech sa bojí len ten, čo má zlé svedomie, že ho stihnu muky pekelné ....
ale to máme všetci, že?!.....
je na nás ako sa zbavíme tohto zla a budeme šťastní .......
na tejto tŕnistej ceste mi pomáha samotný Boh všemohúci ..........filip
2. s mojím strachom by mal čo robiť psychológ a nie ľudia na birdzi
Dobrý strach Hlavne,keď teraz školy hrabú všetko
a aj keby, tak ja ľúbim najviac teba a Mateja!
... ankiet a for, ktoré sa tu opakujú takmer dennodenne
potom chrapania,... ked je niekto namesacny, dalej odtlackov prstov, ked ich vidim na lepiacej paske alebo niekde,...
No naozaj, teba by bavilo každý deň odpovedať na tie isté otázky? ... resp. registrovať tu tie isté témy? Na čo je to dobré? Aký to má význam?
1. neuľaví sa mi
2. nikto mi tu nepomôže
Lepšie pokazený čo niečo vydrží ako funkčný bez servisu
no pomozte mi
Tmy
Cesty výťahom dolu
Toho že ma raz nebude nikto ľúbiť a zomriem na opustenosť a zožerú ma mačky
Ale aj tak neverím že by si sa nebála toho výťahu v príspevku @78 keby bol 40 metrový nikdy si sa neviezla takže nevieš ako sa v ňom cítiš