Hmyz som mala rozdeliť na:
1. Osy, včely, kliešte, ovady...
2. Ostatne
Ale berme to teda tak, ze akýkoľvek hmyz... Minimálne ja sa bojim aj mravcov, termitov, múch, chrobakov, dokonca aj motýľov
Tak hmyz je velmi siroky pojem, ale to ani nieje batie sa, skor je to take neprijemne ked to po cloveku lezie, hlavne tie velke alebo hnusne druhy. To iste plati aj pavukoch...
zaklikal som to tak "smelsie", na zaklade toho, k comu mam automaticky odpor. Pavuky sa mi hnusia a da sa to isto oznacit za strach.
Urcite zdravy strach by som mal aj v blizkosti vretenice alebo pred osou/vcelou a podobne, ale tam je to vyslovene strach z toho pripadneho ublizenia, ktore mi mozu sposobit, inak samy o sebe sa mi tie zivocichy nehnusia a nevzbudzuju vo mne strach, kludne by som chytil do ruky hociktore z nich, keby som vedel, ze mi neublizia
Trošku aj potkana, ale tu skôr ide o to, že mne to je skôr nepríjemné chytať rovnako ako hada. Báť by som sa ani nebál, jedine toho hada, lebo toho až tak bežne nestretávam.
Nebojím sa ničoho z tohto keby mi to dá niekto na ruku jak domáceho miláčika ale mať doma napríklad podkany alebo nejakú veľkú háveď čo neviem identifikovať a neviem ako rýchlo to chodí/skáče/lieta je nepríjemné ale neviem či sa to už považuje za strach
Tak ako že by som sa toho bála... Pavúka sa nechytím, hmyz neznášam, len sa bojím, že ma poštípe, inak neriešim. Potkany mám rada, ale tiež by som nechcela, aby na mňa vyskočil (doslova na mňa) nejaký kanálový... A hady detto.
keby žijem niekde kde sú jedovaté hady, tak možno by som sa bála, ale na SK máme tuším len jedného jedovatého hada a ani ten nie je nejaký extra prudko nebezpečný, takže sa nebojím. potkany sa mi strašne páčia. akože jasné, tie kontajnerové potkany nechodím hladkať, lebo nepotrebujem aby na mňa preniesli nejakú pliagu, ale nebojím sa ich. domáce potkany milujeeeem pavúky a hmyz to je moja smrť.
Pavúky mi nikdy dáko nevadili. Potkany sme mali doma, v prírode som ich videl len par krát, hmyz mi skôr vadí ako sa ho bojím, a hady... Fuj hady. Brr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
1. Osy, včely, kliešte, ovady...
2. Ostatne
Ale berme to teda tak, ze akýkoľvek hmyz... Minimálne ja sa bojim aj mravcov, termitov, múch, chrobakov, dokonca aj motýľov
Urcite zdravy strach by som mal aj v blizkosti vretenice alebo pred osou/vcelou a podobne, ale tam je to vyslovene strach z toho pripadneho ublizenia, ktore mi mozu sposobit, inak samy o sebe sa mi tie zivocichy nehnusia a nevzbudzuju vo mne strach, kludne by som chytil do ruky hociktore z nich, keby som vedel, ze mi neublizia